Sonunda bende doğurdum💪 öncelikle gebeliğimi çok erken öğrendim. Adetime 15 gün filan vardı eşimin içine doğması ile test yaparak silik çizgi ile bir buruk sevinç yaşadık çünkü ne var diyebiliyoruz nede yok. Hemen ertesi gün saglik ocağına gittim , ogleden sonra gelen telefonda dr üzülme ama ya düşük olacak yada dış gebelik umutlanma. 4 gün sonra kendi dr’uma giderek ultrasona girdim ama kesecik yoktu. Doktorum haftaya gel dedi memlekette olacaktım orada bir ultrason baktır ve bana mail at dedi. Dediği zaman gittim. Oradaki doktor kanda istedi ikisininde sonucunu attığımda hayirli olsun demisti doktorum döner dönmez hemen kalp atışları.. en buyuk heyecan ve isteğim bebeğinin hareketlerini hissetmemdi. Fakat bir türlü zaman geçmiyordu. 17. Haftada cinsiyeti 18.Haftada hareketlerini..20.Haftada dudak yarigimiz olduğunu öğrendim. Ama en önemlisi bebegimin sagligiydi. Gebeliğim bastan sona çok rahattı. Pandemi sebebi ile işimi bırakmış tamamen hamileliğimin keyfini çıkartmıştım. 20.Haftaya kadar geçmeyen zaman 20.haftdan sonra koşar adim gecmisti. 32.haftamda bebegimin cantasi hazirdi. O kadar heyecanliydimki bir turlu kendi cantami hazirlayamadim. Elim gitmedi. 36.haftamda düştüm. Allah korudu 🤗 ve 37.haftamda kontrolumde artik bebeği haftaya alalim demisti doktorum . Kendimi hep normal doğum yaparim diye plânlamışım. Ama hep ikimizin sağlığı öncelikli demis ve doktorum sezeryan derse ikiletmiyecektim. Ve biz doktorumla karşılıklı sezeryan kararı aldik. ( sebebini açıklamam çok etik olmayacağı için bu kısmi geçiyorum ) . Ama ben o kadar sevmistimki hic doguma girmek istemiyordum. Çünkü korkuyordum iki şekildede doğum Yapmaktan :)
Doğum günü geldi 38. Haftamda. Yatışım yapıldı . Doğumdan 1.5 saat once doktorum geldi hazır olup olmadığimi sordu. Elbette hazır değildim. 😅 doğum anlarım aklima geldiğinde hala gülüyorum. Ve ameliyathaneye indirildiğimde heyecandan titriyor kendimi alamıyordum .yapilan herşey yapılmadan ince adım adım anlatıldı. Içerdeki ortam muazzamdı . Uyusturuldum yatirildim heyecanımdan hafif bir tansiyonum düştü. Sonra esim geldi. Bi 10 dakika geçtiğinde mini bir ağlama sesi 😍 inanamadım bebeğim dunyaya gelmişti. Ama ben ağlamaktan göremiyordum bile . Sonra hemen sarıp bana getirdiler. Öptüm kokladım muazzamdı. Daha sonra o giyinmek için gitti. Benim dikişlerim atıldı. Odaya çıktığımda bebeğim beni bekliyordu. Geri kalan hayatımın ilk dakikalarıydı 🤗
Varsa sorunuz alirim. En büyük duam kimsenin kucağını Allah boş bırakmasın.