Nbiyecbn26 Merhaba karnimda pit pit diye birsey atiyor bebek midir yoksa farkli bisey mi bilmedigim icin sormak istedim 19.haftamdayim hareketlerini hissedemedim daha korkuyorum
bademsekeri42 Nbiyecbn26 Bende 18 deyim hala hissedemedim bazen bağırsak hareketi gibi bişeyler oluyo ama çok nadir emin olamıyorum
Heyecanlianneee Nbiyecbn26 korkmanı gerektircek bişey yok stres yapma hamileliğinin keyfini çıkart 😌 muhtamelen bebeğindir. Ben 23 haftada hissettim. Şuan 26 haftalığım 😌 hissedincede ertesi gün sakinse bebek noldu diye strese girip psikolojimi bozuyorum 😂 sende inşallah hissediceksin en kosa zamanda
bebisini-bekliyor Nbiyecbn26 odur bence canm bnm de oyle basladı 18 de suan 20 deyim cok hafif tekme atmaya basladı eşim de elini koyunca hissetti hatta cok güzel cok şükür 🥰
Heyecanlianneee Nbiyecbn26 yok kalp atışo gibiyse değildir. Senin kalp atışın o 😌 şimdi gözünü kapat işaret parmağınıda gözünün üstüne koy gözünü sağa sola haraket ettir o ileriki zamanki haraketlerinin tarifi 😌
Nbiyecbn26 bebisini-bekliyor bebekmidir acaba ya hep korkuyorum ya bişey olur olduysa diye kalp atışını da duyamiyorum sürekli hastaneye gidemedigim için