Anneoluyorum28 Hamilelik süreciniz nasıl geçiyor biz bugün 13 haftalık olduk bulantılarımız dindi halsizlikler yarı yarıya geçti sizde dueumlar nasıl cinsiyet konusunda tahmin edildimi
_gencanne Anneoluyorum28 çok şükür bulantım olmadı doktor 13 haftalıkken erkek dedi bakalım değişecekmi
metehaninannesiii Anneoluyorum28 cinsiyetimiz %80 erkek dedi doktorumuz arada bulanti ve bas agrisi oluyor o kadar bunada şükür bizde 13+5 haftaligiz
Ozge1986 Anneoluyorum28 13. Haftanın içindeyim bulantılarım hala çok 😖 ilaç kullanıyorum cinsiyetimizi 12. Haftada öğrendik çok şükür kızım geliyor 🙏🏻🥳
Haticecakirr Anneoluyorum28 bizde yarın 13 haftalık oluyoruz bulantılarım geçti gibi çok nadir yokluyor geçen hafta doktorum kıza benziyor diye tahminde bulunmuştu ama emin değilim dedi bende erkek hissediyordum en başından beri ikili testin de sonucunu bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun 🌸😍
Anneoluyorum28 Ozge1986 bana erkenden öğrenemezsiniz diyolar bende öğreniliyor diyorum ayy inşallah kız bebiş bir ayrı benim icin
Mery103 @Anneoluyorum28 14+1 haftalığız rahat gecti şimdiye kadar umarım böyle devam eder Çarşamba günü kontrole gidicez İnşallah öğreniriz clnsiyeti ☺️
Ozge1986 Anneoluyorum28 benim doktorum perinatolog hatta 9. Hafta gittiğimde anladı sormuştu ne hissediyosun diye ama söylememişti. Ne kadar doğru bilmiyorum ama ilk başlardan beri normalde tatlı sevmeme rağmen hep ekşili şeyler canım çekti tatlıyı hiç aramamıştım. Bulantıyla da alakalı diyolar cinsiyet olayı ama kişiye göre değişiyo bence o durum
Bebegimgeliyo Anneoluyorum28 13. Haftada özelde öğrendim . 18. Haftadayım gecen devlete gittim dedim cinsiyet görünüyormu çok erken daha dedi dedim ben söylim erkek doktor hanım dedim 🤣🤣🤣🤣🤣
_gencanne Anneoluyorum28 ya aslında kız bebek de belli oluyor bazen yanılma lar oluyor ultrason resmini buraya atarsan tahmin de bulunurum az çok anlıyorum
[silindi] 14+2 bugün 3 4 gündür bulantilarim azalmış istahim açılmıştı bgn yine bulantim halsizlgm var🤷🏻♀️
Mery103 @Anneoluyorum28 ikili test için gitmiştim en son söylememişti doktorum ama kendini göstermesine bağlı galiba 15 haftadan sonra emin oluyorlarmis genel de öyle soyluyorlarmis
Anneoluyorum28 _gencanne 9.haftamda gittim ultasonumdada bebek simsiyah gözükmuyor bu hafta gittigimde sizede göndereyim nereden anlıyorsunuz kiz erkek oldugunu
Haticecakirr _gencanne canım birde bana tahminde bulunsan bakalım sen ne tahmin edeceksin 😂 https://imgyukle.com/i/NmUxzM