Umudumbitmedi Kızlar 5 haftalık gebelikte kasık ağrısımı desem adet olacakmış hissi mi hiç geçmeyen sürekli devam eden bir batma var normal mi böyle bişe bi ara 2 gün geçmişti yine devam ediyor🤷🏻♀️ Hamileliğinde böyle bir sancı yaşayan var mı kaçıncı haftada geçti
softi2 Umudumbitmedi evet normal vücudun değişikliğe alışmaya çalışıyor bir sorun belirtisi değil yani
Seda344 Umudumbitmedi sen doktoruna bilgi ver. Nasıl gebelik sürecin oldu. Nasıl hamile kaldın. Detaylı bildiği için. Seni güzel yönlendirir. İlk aylar çok tehlikeli. Dikkat et. Yorma kendini
muges44 Umudumbitmedi aynı haftadayız bende aynı problemlerden şikayetçiyim🙂gece beni uyandıran bir adet ve aşırı bel ağrım var normalmiş..
derindemir Umudumbitmedi bende 5+3 üm.4. haftada vardı karın ağrım bel ağrım.hatta kan vermesem adet olucam derdim o derece ağrıyodu karnım.sonra 2-3 gün geçti ve dün tekrar başladı.belim zaten kopuyor şu an ve adet olucam gibi ağrım var ama kanama olmadığı müddetçe normal bu ağrılar.1 kaybım var bu bebeğide çok istedik zor elde ettik o yüzden ne bel ağrısından ne karın ağrısından şikayetim yok.ne mutluki hamileyimde yaşıyorum bunları🤲🏻🥰🥳
Mishon Ben yasadim cook normal dedi doktorum ,6 haftalikkende lekelenmem olmustu gayet normal dediler 🥰
Dry34 Kist , miyom varsa onlarda yapar dinlen sen biraz. 6.haftanda belkide çok hafif pembemsi kan olur onda korkma yerleşme kanaması olır ama koyu kırmızı ve devam eden olursa hemen doktora git. 9.haftamdayım ara sıra bendede kasık ağrısı batma oluyor.
denizinprensleri2 muges44 lütfen banada yardım edin 2 gün önce test yaptım çift çizgi çıktı ama adetime 2 gün var ve belim kopucakmış gibi ağrıyır sizce adet olur muyum
muges44 denizinprensleri2 Benim adet sancılarım 10 gün önceden başladı, herhalde erken olurum dedim. Günü gününe olurum normalde, 3 gün gecikti ve test yaptım pozitif gördüm. Eğer tam gününde oluyorsanız adet gecikince birde öyle test yapın derim
denizinprensleri2 denizinprensleri2 bu testim ama şuna bile bel ağrısı çekiyorum ağrı kesici alsam mı onu da bilmiyorum pazartesi gidicem doktora ama nasıl dayınıcam bilmiyorum
muges44 denizinprensleri2 Bence ağrı kesici almayın dayanın derim madem pzt doktora gideceksiniz…Ola ki bir gebelik varsa aksi bir şey yaşamayın. Test içinde ne söylesem doğru olmaz benim ilk gebeliğim hayli tecrübesizim :)
denizinprensleri2 muges44 teşekkür ederim canım benim benim olursa 3. Olucak ama hiç böyle birşey yaşamamıştım ondan sordum ☺️
Buketkucuk Umudumbitmedi benimde ilk haftalarımda olmuştu adet ağrım olurdu arada 6-7 haftalıkken geçti