Gmommysboy Kızlar selam dün gece vura vura bi hal oldu çıkcak gitcek herhalde dedim😅tamam tekmeler iyiymiş ama bu saat oldu çok minik hafeketler .tedirgin oluyorum bu kadar dengesiz olabiliyor mu hareketlerin şiddeti
24derya_11 Gmommysboy bnm de arada idrar torbama denk geliyo tekmeleri zar zor yetişiyom o zaman lavaboya 😅😅
birprensesvebirprensannesi Gmommysboy Bizimde öyle 🤭 O vurdukça tuvalete koşup duruyorum arada sakinlesiyor falan ❣️
Gmommysboy 24derya_11 öyle gidiyor valla damla damla,hapşırınca zaten oooh Allah ne verdiyse 😅sonra rutin duş,yağlan,tombikliğini incele giyin yorul yat ‘canım çocuğummm’ diye karnını sev 🤷🏼♀️👶🏼🥲
Ayten25- Gmommysboy Şuan 28+5 haftalığım benimde öyle ayaklarınızın altına yastık koyup uzanın kendine yer açmak için öyle yaparmış 😊
Gmommysboy Ayten25- bende 27oldum normal tekmeler ok ama daha büyüdüğünde böyle şeyler haprsa kesin fırt diye çıkar kesin👶🏼👣
dlnyny Gmommysboy bende aynı durumu yaşıyorum bazen canım acıyor gibi oluyor alt tarafımda hissediyorum ama komiğime de gitmiyor değil çok tatlılar😅🙈🙈🙈
Ayten25- Gmommysboy hep öyle kalmıcak ama dönücek merak etmeyin inşallah sağ salim kucağımıza alırırz 😊🙏🏼
HasretYildirim Gmommysboy benimde kızım öyle lavabo isteğim olmasa bile vura vura lavaboya koşturuyor beni :)
annebali12 Gmommysboy bende bu postu görürmüyüm diye düşünüyordum. Allahım tek değilmişim😬 Resmen vajinamla oynuyor tövbeeee gıdıklıyor tıktık vuruyor böyle huylanmıyorda değilim hani 😂 resmen içimde bir el var karıştıyor sanki oramı 🙈 Oluyormuş demek ki
mavis24 Gmommysboy şuan dur artık diye yalvarıyorum 😂 öyle aşağıya tekme atıyor ki canım çok yanıyo çıkıp gidecek zannediyorum pazartesi gidince sorucam aşırı zor
Buketkucuk Gmommysboy evet olabiliyor özellikle son haftalara doğru daha da belirginleşiyor benimde çok sık tekme atıyor vajinaya çıkacak diye korkuyorum😂🙈
Rumoss Gmommysboy 😂😂 38 haftalık hamileyim 2 gündür idrara her çıktığımda bitmesine yakın bende aşırı baskı hissediyorum bi anda sağlam kafa atıyo gibi yerimden silkeleniyorum resmen 😂😍Kafası çıkacak gibi geliyo pazartesi çatı muayenesi yapıcaktı doktorum sancılarımı ve baskıları göz önünde bulundurursam sanki açılman var doğuma alıyoruz dicek gibi geliyo😂😍🤲ki umarım da öyle olurr ❤️
Hanife_ikranuR Gmommysboy senmi benmi bazen suyum gelicek aniden zannediyorum öyle bı his veriyo acaba bendemi tek diyodun yalnız degilmisin
Sibelrx Bende pyle 20 haftaligim 1 haftadadir oyle oturdugu icin oyle vuruyo galiba yanlarda hissetmiyorum ayaklari hep asagida 🙂 kac haftada yukari cikar acaba
Gmommysboy maria12 yok yok daha 27 haftaya yeni başlıyorum..sağa sola vursun hoşuma gidio ama böle sanki yeter çıkartın beni gibi vuruyor s.o.s veriyor gibi fındığım👶🏼 Ama bunca insan bunu yaşıyorsak bizim folik asit canavarları bomba gibi geliyöööör💪🏻😂😂