SukranGencbulut Kızlar 10 haftalık hamileyim 2. Hamileliğim aşırı mide yanması var 2-3 gündür internette süt iyi gelir yazıyo içtim ama geçiremedim siz neler yapıyorsunuz mide yanması için
NiceNice SukranGencbulut sütü ısıtıp için soğuk içmeyim ayrıla doktorunuza söyleyin o size ilaç versin ben çareyi ilaçta bulmuştum
Monarosaa SukranGencbulut sade maden suyu. süt beni daha kötü ediyo tek iyi gelen maden suyu oluyor bana
SukranGencbulut Gmommysboy sadece miden yandığında mı içiyorsun yoksa sürekli mi bide reçeteyle mi satılıyor acaba
Gmommysboy SukranGencbulut bikaç gün fena yandı dr onu verdi reçeteyle 2şişe yazdı ama reçetesiz satılıodur bence.günde 4kez yemeklerden sonra yazmış asla toplasan suana kadar 4kez içmişimdir hemen sorunum geçti ve tekrarlamadı yandığı zamanlar içtim
SukranGencbulut hellobaby0 geç saatte çok bişey yemiyorum ama canım sürekli baharatlı acı şeyler istiyor
hellobaby0 SukranGencbulut o da çok etkiler baharatlı acı şeyler çok yememeye çalış özellikle geç saatte ve gün içinde Yesende bol su iç gitsin vücuttan mideden
SukranGencbulut Monarosaa bende sütü içtim geçemedi yanma sanki daha da arttı açan soğuk mu içsem dedim oda işe yaramadı sade soda belki iyi gelir saol canım
dlnyny SukranGencbulut ben her midem yandığında sade soda içiyorum geçiyor belki faydasını görürsünüz