DilekDogan78 18+5den beri hissediyorum çok şükür 19+5 olduk bugün biraz balık falan ayıklayıp yıkadım ayakta durdum kimildadigini hiç hissetmedim bugün dün ara ara kimildiyordu acaba normal mi hergun aynı hissedemeyiz sanırım
Momandbabyy DilekDogan78 16 dan beri hissediyorum çok şükür. Çok yorukduğum zaman yarım saat sonra yine başlıyor hareket etmeye. Tabi bebekten bebeğe ve bünyeden bünyeye değişir sıkma canını. Belli bir haftaya kadar düzenli değildir hareketler. Benimki pek uyumuyor galiba😄. Bana doktorumda demişti bayağı bi hareketli diye. Şu an 20+1 haftalığız. Bazen ani ve sert hareketleri oluyor yerimden zıplıyorum😄
Ysmn029 DilekDogan78 daha bugün 19 olduk ilk defa bu sabah net hareketlerini hissettim uykumdan uyandırdı beni bebeğim çok güzeldi 🥰🥰🥰
Krtalzyn DilekDogan78 yorulduğun da hareket etmemesi norml dinlenmeye bak oda dinlenince hareketlenmeye başlar sıkıntı olan bi durum yok düzenli bi şekilde 28 30 haftadan sonra flan diyolar yani 3 5 saat hissetmeyince paniğe gerek yok haftan küçük daha hemn dinlen aksi bi durum hissedersen doktora görünürsn
DilekDogan78 Momandbabyy aaa maşallah seninki Bahadır haraket ediyor o zaman belki ondan daha serttir artık 🤗 bnmki tembel galiba babası gibi 🤭
milena11 DilekDogan78 benimkide tembel 18+5 deyim daha tık yok 😅 usg de de sürekli uyuyor çocuğum 😅 doktor dürtüyor rahatı bozulunca da sinirlenip totosunu dönüyor yatmaya devam ediyor😅 doğunca da böyle olur inşallah güzel güzel uyur🙈🙈
DilekDogan78 milena11 artık az az hissedersin bende o aralar hissettim geçen hafta işte 😊 garip bi his bazen boş bulunuyosun falan güzel bı duygu🥰