Smyra- Ya arkadaşlar kusura bakmayın zamanını çaldım helal.edin 27 haftalık hamileyim.tüy dökücü kullanmak istiyorum.kullanan var mı genital bölgeye 😔vallahi ağlıyorum ya sinirden başım.agridi
softi2 Smyra- deri altına indiği için hamilelikte tavsiye edilmiyor kuzum ağda da çok canını acıtır en iyisi jilet kullanmak
e_doga Ben zararlı diye duymuştum forumda da birkaç kez konusu açılmıştı zararlı diye yorumlar yapılmıştı bazı anneler doğuma giderken kullanıyordu bir kereye mahsus.. doktorunuzla iletişim halindeyseniz bir sorun isterseniz yanlış yönlendirmeyeyim
Kucukkedi Çok acil diyince korkutuyorsunuz, bu çok acil bi soru olmamalı, başlığınız biraz abartı kusura bakmayın.
Ozlem23 Smyra- normalde bile genital bölgeye sürülmez tüy dökücü hamilelikte hiçbir yerinize sürmeyin
Gkc123 Smyra- depilasyon cihazları var weet rahat güzel alıyor üstten alıyor ama temiz olarak bakabilirsiniz biz ben hep Onu kullanıyorum rahat oluyor😊
1_minik Smyra- ha traş bıçağı ha tüy dökücü aynı zaten…en temizi valla ağda…ben çok halsizken ilk aylar maalesef traş bıçağına döndüm ama ağdanın yerini tutmuyor…Doğumdan sonra da lazer düşünüyorum inşallah
Nupeell 1_minik traş bıçağıyla bir müddet sonra zor oluyor bende 28+3 üm karnımdan dolayı çok zor oluyor şimdiden kremi sür gitsin kafasındadır