Aysaagul 32 haftalık hamileyim bebeğim bugün çok nadir bir iki hareket etti ve sabahtandır karnım çok sert sırt ağrısına dayanamıyorum biri bişey desin ya
umutunannesii Aysaagul acile git canım bende dün gitim 23 haftalık hamileyim bebeğimi kaç gün hareket etmedigiji söylediğimde çok kizdilar bebek hareket etmiyosa hemen gelin diye
NAZ2333 Aysaagul doktorum bana 32.haftalarda hareket azalmasi olcak dedi ama ne kadar azilir bilmiyorm sen git her ihtimale karsi ben 29 haftaligim insallah bi sorun yoktur haber et
3851 Aysaagul canim ayni haftadayiz benim bebegim surekli hareket etmiyo ama hareket ettiginde de bikac saniye edip duruyo
Sevinc24 Aysaagul ben de 30+2 deyim ama bu haftalar en çok hareket ettiği hafta diyorlar benim sabah öğlen ve akşam dokuzdan sonra ediyor yani bazıları diyor hiç durmuyor hep hareketli nasıl oluyor anlamıyorum🤷♀️
Leylaalin Sevinc24 😂😂 valla ya bende 25 haftadayım hiç durmuyor vurunca canım açıyor diyen var benim bebis bi kaç kere anniş ben burdayım diyor gidiyor uyuyor galiba 😂😂 bende anlamıyorum nasıl oluyor doktorda iyi diyor çok şükür
Aysaagul NAZ2333 gittim nstye girdim kalp atışı iyiydi ultrason cihazı olmadığı için bakamadık bebeğe özele git dediler onlarda uzak baya gidemedik yayına kaldı ve hala hareket yok