Bsrsdf Şuan bende 8+5 im . 6 haftalıkken bende siyah çamur gibi kanama yaşadım doktor sadece küçük bir iç kanama geçirdiğimi söyledi ama düşük riskim yokdu . Ilaç tedavisi ile kalan kirli kan da gitti . Şuan bir problem yok
karekedi 8+1 haftalıgım. 3 gün önce lekelenme için doktora gittim ve düşük tehlikesi olduğunu söyledi. O gün hemen iğne yapıldı ve progestana başlattı. 3 hafta boyunca da evde yatacaksın hicbir şekilde is yapmayacaksın dedi. Dusuk tehditi varsa kesinlikle dinlenmek gerekiyor riski azaltmak için.
Zozantmr karekedi evet doktor düşük tehlikesi var dedi fitil ve iğne vurduktan sonrA daha çok leke görüyorum acaba iğne ve fitilin etkisimi içindeki pisligimi atıyor hiç bir agrımda yok
karekedi Zozantmr iğne ve fitilden sonra leke görebilirsin dedi doktor bana da zamanla kaybolacak demişti canım.
Mery2018 Ben canım 5. Haftada oldu kanama 1 hafta istirahat ve progestan verdi bi kaç hafta sıkıntı yoktu 12. Hafta sonu tekrar ama baya baya şiddetli bir kanama ile gittim yüreğim ağzımda 4 gün hastanede yattım. Fitil iğne kapsül her şeyi kullandım 30 gün istirahat verdi derken , istirahatimin 11. Günü yani bugün tekrar yoğun kanama ile hastaneye geldim ve dr. Acil yatış dedi😔🤲🤲.dua bekliyorum . Ve lütfen arkadaşlar her lekeye kanamaya yerleşme kanamasıdır deyip geçmeyin gebelikte bi damla kan bile risk taşıyor.