Didemipeks Kızlar selam 12+2 hamileyim maalesef aralıkla kahverengi lekelenmem oluyor. Progestan iğne herşeyi kullanıyorum. Aranızda coraspirin kullanan var etkisi oluyor mu doktorum yazdı ama çok ilaçta içmek istemiyorum
Bsmlh Didemipeks coraspirin çok faydalı ben 30 kadar kullandım düşüklerin olduğu için bide direnç mesela çıktı onda da faydalı baskılıyor
Eski9 Didemipeks bende 20. Haftada tansiyonum yukselmesin diye verdi Dr geç bile kalmışsın dedi içiyorum suan
etrhn Didemipeks vardı ilk üç ay çok ara ara lekelwnme gibi oluyordu 3 aydan sonra olmadı herhangi bi kanama ama coraspirin kullanmaya devam ettim
ElifKuru Didemipeks bende 13+2 hamileyim. 1 ay progestan kullandım artık bıraktım doktor kontrolü ile. 2 haftadır da doktorum coraspirin verdi ve bunu 8. Aya kadar kullanacağız dedi
Nevriye Didemipeks bende kullanmıştım ama 12+3 ken bırakmıştım coraspirini doktorum ailende genetik bi problem vardır diye vermiştim demişti bende de lekelenmeler oluyodu aynı sizin gibi progestan hem iğne hem de ilaç kullandım
Didemipeks Nevriye banada dr lekelenmeler devam edene kadar devam dedi. Aynı zamanda aspirini 32.haftaya kadar kullanacaksın dedi
Nevriye Didemipeks ailende falan bi sıkıntı mı bar neden o kadar uzun süre kullanıyosun ki coraspirini
beybikos Didemipeks kan sulamdirici çok önemli doktorun veridgi şekilde kullan saatini bile aksatma ben de kullanıyorum. Vitaminler takviyeler o kadar çok şey kullanıyorum ki hangisi ne etki ediyor bilmiyorum vallahi artık. Midem düzeldi ya şükür en azından mide hapından kurtuldum.
Minikbebek25 Didemipeks ben hamile kalmadan öncede kullaniyodum şimdide kullaniyorum 18+1 riske atmayın kullanın ya da aklınıza takılani doktorunuza sorun açıklama yaparsa rahatlarsıniz
Hsbsk Didemipeks bende corasprin kullandım 10 haftaya kadar ve hep kanamam lekelenmem oldu. Doktor corasprini biraktirdi lekelenmem bittu
Hsbsk Didemipeks o zaman devam edin mutlaka benim tekrarlayan dusuklerim vardi pıhtılaşma çıkmadı ama doktorum ne olur ne olmaz diye vermisti