Melisacaaglar Merhaba anneler isimli nakışlı baskılı hastane çıkışı arıyorum instagramda bi sürü sayfa var ama bi türlü güvenip sipariş edemedim sipariş edip güzel olan memnun olanlar var mı hangi sayfalardan aldınız ?
cansugrn Melisacaaglar ben siparis ettm cok güzel geldi nakisli yikadm da hic bi sorun olmadi. Sayfanin adi rukatasarim bak istersen bi
aysesyr_7141 Melisacaaglar Ben instagramda butikbebecik sayfasindan aldim. Cokta memnunum. Almaya deger👌🏻👍🏻
Busbushatun Melisacaaglar bulibaby saygasindan yaptirdim ben tulum bere seklinde cok guzel oldular daha once lovelydaysbaby ve tugbakuyu sayfalarindanda yaptirmistimm
Melisacaaglar cansugrn ay inanmıyorum bu gün fiyat aldım ama güvenemedim bayağı takipçi var ama beğeni sayısı az diye tereddüt ettim valla resim falan yükleyebilir misiniz
cansugrn Melisacaaglar bi arkadasm yaptirmsti bende onun tavsiyesiyle yaptirdm. Yok valla beceremiyorm foto yüklemeyi sayfasindaki çınar yazan aslan nakisli olan benim oglusumun🙂💙
Dilarraa Melisacaaglar lohusa_takımları diye bir site var ben orda yaptırdım nakışlı ve çok kaliteli ve şık
Mervee26 Melisacaaglar Serminin nakış dünyası sayfasından yaptırdım ama nakışların arası boş boş göndermişler. Kadın suçunu kabul ediyor iade edebilirsiniz diyor ama hem almadığım ürünün kargosunu ödeyeceğim hem de başka sayfaya sipariş vereceğim doğuma az kaldığı için yetişmez diye korktum iade edemedim. Ben memnun kalmadım. O yüzden tavsiye etmiyorum 😔
cansugrn Semakrr ben tam takim yaptirmadm battaniye zibin falan istemedm tulum şapka eldiven 3 parca kargo dahil 110 tlydi galiba