birprensesvebirprensannesi Hadi herkes ismini ve anlamını yazsın. 🌼 Ebru: Bulutlu Bulut şekline benzeyen, buluttaki gibi dalgaya sahip Bulutla aynı renge sahip ❣️
Sermec27 birprensesvebirprensannesi Seray’ın iki anlamı var Birinci anlamı ser verir sır vermez demek. İkinci anlamı ay gibi güzel demek 🥰
Haticecakirr birprensesvebirprensannesi Hatice: Erdem,dürüstlük,güzel ahlak ve erken Doğan kız çocuğu peygamber efendimiz S.a ilk eşinin adı
Senemduru Feza : Uzay, sonsuzluk.. Kuranda feiza olarak geciyor. Senem: Tapilacak kadar guzel kadin. Ama Sanem ( put) isminin kokeninden geldigi icin onerilmiyor maalesef..
Sermec27 birprensesvebirprensannesi ilk anlamını taşırım sonuna kadar ama ikinci anlamı ay gibi güzel oldugumu düşünmüyorum 🤭🥰
Sermec27 birprensesvebirprensannesi valla güzelliğimiz mi kaldı yaşlandım yaşlandım o senln güzelliğin tatlım 🥰
birprensesvebirprensannesi Sermec27 Daha gençsin yaş olarak yapmaaaaa 🤷 İç olarak öldük evet ama inşallah tekrar açacak çiçekler tekrar çocukluğumuza döneceğiz inşallah 🙏