Tunti Kızlar selam, son 3 haftam büyük güne. En son doktorumla normal doğum şeklinde konuştuk ama çevremden kiminle konuşsam normal doğumdan korkutacak felaket senaryoları söylüyor. Psikolojim bozulmak üzere:/ ne yapmalıyım
Sinemm Tunti kimseyle konuşmamaya çalış canım bende korkuyorum ama akışına bırakıcam çatı muayenesi oldu mi normal doğuma nasıl karar verildi
Ummu_gul Tunti Benimde 3 haftam kaldi canim kimseyle konusmamaya calis yani takma bu hayatta tek biz doğurmuycaz Rabbim kolaylik verir bende korkuyorum ama kendimi de cesaretlendirmeye çalışıyorum herkes doğuruyor ben nie doguramiyim die😂😂 zaten doğum ilerlemesse sezeryana alirlar o bizim elimizde birazda aslinda biz bagirmaktan ziyade ikinirsak bebek nie gelmesin canim inşallah hakkımızda hayırlısı olur benimde daha belli degil normal mi sezeryanmi su anlik normal gözüküyor 😊😊
Damla________ Tunti neyinden korkuyorsun sezeryan daha mi iyi resmen ameliyatla bebeği çıkarıyorlar sonra günlerce Ağrı falan ama normal yollarla her zaman daha sağlıklı ben öyle düşünüyorum insallah da öyle yapıcam çok şükür normal doguruyor diye ölen yok hiç korkma allah yardım eder insallah
Prensm Tunti http://www.muslumananneler.net/2016/04/doguma-hazrlk-1-bolum-dogal-dogum-nedir.html?m=1. Bunu okumanızı tavsiye ederim☺Etrafımızdakileri zaten anlamış değilim moral verecekleri yerde korkutuyorlar ama hiç dinlemiyorum canım 👍 Bi sorun olmadığı sürece inşallah normal olucak🙏🏻😍
tugcenamdar Bizimde son 3 hafta 😊 ister istemez okuduklarım veya duyduklarım etkiliyor ama kendimize güvenelim başarabiliriz 😊 sonuçta vücudumuz bunun için 9 ay hazırlıyor kendini başarabiliriz benceee 💪🏻💪🏻💪🏻
deletedmom11 Tunti kız bak bende korkunç senaryoLar anlattm geçenLerde ama okuyanLar korkmak yerine kahkaha atıyoLardı çünki ben enerjisi bitmeyen biriyim we kabus gibi doğumumu biLe güLmekden yıkıLa yıkıLa anLatıyorm her zaman o bebiş içerde kaLmıcak mecbur çıkcak we sen ne kadar korkarsan o kadar bebek yukarı kaçar bebeğine zarar wermemek için oLabildiğince sakin we korkusuz oLman Lazım
deletedmom11 Tunti hatta okuyanLar gülme krizine girmişti ben anLatırken bak ikinci oğLumu doğurcam bi an önce fırLatıyım da üçüncüyüde ardına çıkarıyım diye bekLiyorum bende 😂😂😂 haLbuki ben doğumda ebelere saLdırdım doğurtun beni yoksa eLimden çekeceğiniz war diye 😂