Ayse5252 Merhaba arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında hangi hastane hangi doktor iyi 4 haftam kaldı doktor bulamadım bide özel hastane mi iyi devlet hastanesi mi?kan değerlerim düşüyormuş ondan doktorum beni ameliyat edemeyeceğini söyledi
Wishuponastar Ayse5252 özel düşünürsen memorial Ataşehir Fırat Tülek çok ilgili bir doktor. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
Minnakdenizz Bende Anadolu yakası için hastane araştırıyorum özele gidiyorum ama artık fiyatları birden artırdılar devlet Hastenesi var mı memnun kaldığınız
cileklidondurma Minnakdenizz Üsküdar Zeynep Kamilde çok deneyimli doktorlar var zaten özelde bile aksi durum olunca oraya sevk ediliyor direkt kadın hastalıkları ve doğum üzerine
Minnakdenizz cileklidondurma şimdiye kadar hiç oraya gitmedim bana bakarlar mı peki gitsem suan 35 haftam bitti çünkü
Htc18 Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum bende tavsiye üzerine gittim özel gibi olmuyor ama genede iyi zeynep kamilde dogum üzerine iyi bir hastahane fakat herhangi bir sorun olduğunda eğitim ve araştırmaya sevk ediyorlar
Elidadila Ben özel muayenehaneye gidiyorum doktorun. Doğumu özel hastanede anlaşmada yaptırıyor. Kurtköy tarafında Adatıp ta doğum. Muayenehanesi de hemen hastanenin karşısında. Ama Emsey ve Adatıp da iyi doktorlar varmış duydum
cileklidondurma Minnakdenizz Bence alırlar sonuçta devlet hastenesi randevu alıp gittiğinizde bakmak zorundalar yani
Lilasever Ayse5252 bende Pendik’teyiö tahliller için Pendik devlet hastanesine gidiyorum doktor adı Tolga gayet iyi "ne sorsam cevap alabiliyorum ama doğumu takipli hastası olduğum Pendik bölge hastanesinde yapacağım