Mls123456 Gulisrak1 benim 2.ci bebeğim 36 nin içinde doğmuştu çok şükür kuveze gerek kalmamıştı tabi doktor sezeryana alırken gerekebilir diye uyarıyo ama sıkma canini gelişimi iyiyse bi sıkıntı olmaz
Gulisrak1 Mls123456 gelişiminde bir problem yok sanırım haftaya kontrole gideceğim o zaman doktorumla konuşucam teşekkür ederim 🥰
KaderSn gizemozdemir1990 36+2 deyim siz ? Bir arkadaşımda böyle oluyormus doktor normal demiş bebeğin hareketlerini hissedilmezse sıkıntı oluyormus
Elif3406 izmirsibel canım benim de doktorum 35 hafta bittikten sonra erken doğum olarak kabul edilmiyor demişti 36 da doğanlar prematüre olmuyor yani
gizemozdemir1990 KaderSn sanirim su asiri hizli bitmiyor. Cunku suyu azalan kisileri bile yakin takiple haftada bir/4 gunde bir filan cagiriyorlar. Sizde zaten sk sk gidiyorsunuzdur bu haftada. Ben 30+5teyim.
Gulisrak1 KaderSn benimde bugün aşırı derecede sancım vardı ama su kan vs gelmediği için gitmedim doktora yalancı sancıdır diye düşündüm 🤷🏻♀️
halimefe2 Gulisrak1 doktor anladı canım sen anlayamazsın onu doktor baktı acıklıga parmagıyla yanı de gitmesem heralde evde dogururdum nerdeyse😃
Fscc izmirsibel emin ol buradaki annelerde sürekli araştırıyorlardır. Ben gebe okuluna gidiyorum hatta 38 den öncesi prematüre diye birşey yok. Lütfen insanları endişelendirmeyin