Littlemama Kızlae ilgili konu aradım forumda ama bulamadım. 28 haftalık hamileyim ve farkettimki sağ meme sol memeye göre büyümüş ve sağ göğüs ucu daha büyük. Neden böyle bi eşitsizlik var bu bir problemmi ? Araştırıp bişi bulamadım malesef
dlnyny Littlemama hiç bir kadının iki göğsü de aynı ölçüde olmazmış bu araştırılmış gebe olan/olmayan farketmiyor. Benimde sağ daha büyük bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Nergsozdemr Littlemama ilk bebegimde sol göğsümle daha cok emzirdiğim için sağ memem diğerinden bariz küçük.böle bi durum olabilir
Littlemama Lilasever bi arkadaşım nirinden süt gelecek birinden gelmeyecek heralde dedi umarım böyle bişi değildir
dlnyny Littlemama ben bu zamana kadar iki göğsü eşit büyüklükte olmayıp sorun yaşayan birini görmedim siz yine de kafanıza çok takılıyorsa doktorunuza danışın🌸
Deniz1634 Littlemama Ya ne alakası var olabilir benimde göğüslerim aynı sekildesen bebeğe iki göğsünüde eşit sırayla emzirirken gelir süt merak etme öyle birşey diil o olabilir normaldede benim biri büyük biri daha ufakti.
Littlemama Deniz1634 yani açıkcası öncesinde böyle bi eşitsizlik olmadıgı için(gözle görülür anlamda) bende acaba birine süt dolmayamı başladı şeklinde yorumladım. Yani en kötü pompayla felan diğerinide doldurmaya çalışırız gelmezse bile. Bi anomali olmasında.
Deniz1634 Littlemama Yok yok merak etmeyin anormal bı durum yok benimde biri buyuk biri ufak normal bı durum yani