Minnosanne_2204 Merhaba kızlar bebeğimin ense kalınlığı 1.40 çıktı Sonra 1.91 we 1.81 çıktı 3 defa olçtü doktor böyle bir durum yaşayan warmi ? Yaşadysanz sonradan bi sorun oldumu ?
zeytinkiz Minnosanne_2204 3 e kadar normal sayılıyor canım abartmasın o doktor da 🙄 nerede olursan oku Türkiye standartları max 3 e kadar normal kabul ediyor
Ozlem23 Minnosanne_2204 3 e kadar normal demişti bana doktorum niye uzuldunuz ki bebek hareket ettiği için değişmiştir ölçü ki o kadar çok fark yok ölçüler arasında
Caglabade Bir sıkıntı yokki 2.5 ml e kadar normal sorun ne? Bizimkiside 1.8 di sonra ortalaması alınıyor 1.4 dedi
Minnosanne_2204 Caglabade doktorum yüksek bi deger olduğunu söyledi korktum cok üzüldüm dedim belki bilgisi olan wardir
AysenurEnes Minnosanne_2204 sen doktorunu değiş canım gayet normal bi kalınlık bneimkşde o civarda çocuğumun bazı doktorlar resmen kötü haber vermeye can atıyor sanki
NAZ2333 Minnosanne_2204 degistir o doktoru hicte fazla degil 3mmye kdr normal goruyolar sirf can sıkmak icin soylemis
Ozlem23 Minnosanne_2204 her doktorun ayrı bı dusuncede bunun tek bı şeyi olmalı bazen anlamak zor oluyo doktorları ☺️