Hsbsk Minnakhamis benimde bugun 3 ayim doldu. Insallah bende görürüm o günleri vakit çok yavaş ilerliyor sanki benim için
archmom Minnakhamis 2 gün sonra 31. Haftaya giriyorum . Hiç zaman geçmiyor gibi geliyordu ama dönüp bakınca suan inanamıyorum 🥰 7 hafta kadar kaldı mis kokularaaa 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Minnakhamis Ebruuugunes benimkiler ikiz olduğu için her an gelebilirler doğum en geç 38. haftada oluyor ☺️ Hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah 🤲🏻🌸
Minnakhamis Ebruuugunes çoğu alındı eşyaların yıkamayı da aynı şekilde çoğu kıyafeti yıkandı ütüleme kaldı geriye çanta hazırlıklarına başladım bile 😀 ikiz gebe olduğum için her zaman erken doğum riski var bizde 🙇🏻♀️ 2 gündür de hastanede yatıyordum nst de sancım çıktı o yüzden hızlandırdık işleri paçalarım tutuştu diyebilirim 🙈😂 tekli gebelik için erken doğum riski yoksa kıyafet yıkamak için erken bence ama almak için erken değil yavaş yavaş al koy köşeye hazırda dursun herşeyi 🌸
Ebruuugunes Minnakhamis AA rabbim hayırlı şekilde kucağına almayı Nasip etsin kuzum 🤲 aynen bide benimkinin odası alınmadan yıkamayı düşünmüyorum inşallah rabbim emegimizi boşa götürmesin
Minnakhamis archmom evet bende öyle diyorum zaman geçmiyor derken şimdi geriye dönüp baktığımda nasıl geçmiş hiç anlamadım diyorum 😬😀 benimki ikiz gebelik olduğu için tam bir muamma kızlarımın gönlü ne zaman olursa artık 🤷🏻♀️😄
Bebek1_ Minnakhamis ay ilk 4 ayim çok zorluydu bitermi bu derken bugün tam 30 haftalik oldum bende şimdide doğum düşüncesi ve şu alincak bu alincak telasiii🤷♀️🤰🤰🤰🤰
archmom Minnakhamis ahh canımm benimki tek ama kızımın 25. Haftadan beri gelesi var . Zor tutuyoruz içerde 🙏🏻🥰
Minnakhamis archmom benimde üç gün önce kontrolde nts de sancım çıktı 2 gün yattım hastanede zor düşürdük sancıları aynı durum bendede var o yüzden 😰 inşallah vakitlerini doldurup hayırlısıyla gelirler 🤲🏻🌸
limonluchescake Kbra007 32 den sonrası jet hızıyla geciyor. Daha dün 32 deydim. Suan 37🙈 ne ara geldik anlamadim
archmom Minnakhamis aminnn canım . Bende sancılarımı durdurmak için tansiyonum olmadıgı halde tansiyon ilacı kullanıyorum ve ilave magnezyum 🙏🏻 36 yı geçsem kuveze girmese tek dileğim bu . 2 doz ciger geliştirici vurulduk 2 hafta sonra 1 doz daha yapacaklar . Bende 4 gün yattım 😣