Kizilkayabebek 6+4 te ultrasonda 1174 beta HCG değeri oldu ve ultrasonda gözükmedi devlet hastanesinde. Normal mi bu haftada bu değer ve gözükmemesi ve de özel doktora gitmeyi düşünüyorum vajinal ultrasonda gözükür mu bu kadarlik bebek
Momy11 Kizilkayabebek ultrasonda görünmesi için en düşük 2000 ve üzeri olması lazim canım ben 5000lerdeyken görmüştüm oda sadece kesemi yani
lentil Kizilkayabebek bence geç döllenme senn canım daha görünmez ama aile hekimine gidip yaptırman gereken testleri yaptır
asliiyorgunn Kizilkayabebek canım merhaba. Geç döllenme olmuş muhtelemen ultrasyonda görünmesi için en az 3000 olması lazım ama istersen özele git vajinal ultrasyonla her şey görünüyor. Bi de ben devlet hastanesinin ultrasyonuna hiç güvenmiyorum çok fark ediyor çünkü.
asliiyorgunn Kizilkayabebek ayrıca şeyi de söyleyeyim sana hiç canını sıkma. Ben ilk 67 beta ile öğrendim tam 1 hafta bekledim 3000e gelmesini geldi sonunda çok şükür kese göründü. Sonra 2 hafta bekledim çok şükür kalbini de duydum miniğimin. Allahın izniyle her şey olur sen içini ferah tut🙏
Kizilkayabebek Momy11 teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için. Endişe duyuyorum ilk gebelik düşük oldu bunda ise nasıl bir yol izleyeceğim hakkinda kafam karışık 🙊
Kizilkayabebek asliiyorgunn iki günde bir arması gereken değerlerim azar azar artıyor o yüzden gözükur diye umutlandırdı doktor gözükmedi. 957 olmuştu iki gün sonra 1170 küsur da kaldı