Oznesiz Busclk bana hiç bir şey önermedi ya, zaten Ağrı da öğretmenlik yapıyorum burda cok seçenekte yok ama doktoruk cok iyi, %99 gecer dedi üçlüyü dahi önermedi, insallah gecer ya🥺
Busclk Oznesiz zaten ekstra bir şey önerilmediyse hiç kendinizi de bebeğinizi de üzmeyin, doktorlar en iyisini bilir :) ilerleyen haftalarda güzel haberler alırsınız inşallah🌸
Oznesiz CeyhunMelikeMislina ah o kadar iyi anlıyorum ki, bi de moda gibi bu sıra tüm arkd bebeklerine söylediler onlara cok üzülmüştüm beni de buldu, insallah geçer ya insallah🙏🏻
Oznesiz Busclk insallahhh hepimiz güzel haberler alalım insallah🙏🏻 Size bagırsakla beraber kalp oldugu için mi önerildi sadece yoksa sadece bagırsak ya da sadece kalp olsa da yaptıracaklar mıydı (cok sükür sonucunuza)
Busclk Oznesiz teşekkür ederim siz de güzel sonuçlar alacaksınız muayene olduğunuzda inanıyorum🙏🏻 ikisi birlikte görüldüğü için yapıldı. Bağırsak parlaklığı üzerinde çok durulmadı bile diyebilirim. İki bulgu olunca mecbur olası ihtimalleri artırıyorlar
ipekeylul Oznesiz hayir korkulacak birsey degil cunku cogu gebelikte oluyor gecici bi durum sizinde iciniz rahat olsun rabbim korur onlari
Oznesiz Busclk cok sevindim tertemiz olmasına, insallah benim de geçer rabbim evlatlarımızı korusun, bedenen zihnen sağlıkla gelsinler insallah🙏🏻
ebegebe Busclk merhaba eski gönderi biliyorum ama bebeğiniz nasıl? Parlaklık, kaç haftada gecmişti dogum sonrası sıkıntı yaşadınız mı