Evet kozlar doğurdum yavruma kavuştum kucağıma aldım sonunda geleyim hikayeme biraz isteğe bağlı biraz da zorunlu sezeryan oldum 😂 böbrek genişlemesi vardı bebekten dolayı doktorda kontrolde bebek içerde kaldıkça böbreğine zarar verir günü de geldi zaten sezeryan yapalım istersen deyince hemen kabul ettim bende gün aldık neyse o gün geldi çatlı bacaklarım titreyerek girdim içeriye iğneden bile korkuyorum tabi o korkuyla genel anestezi olmak istedim damar yolum açıldı sonta işini ikna ettim uyuyunca takacaklardı ama ameliyathane inince doktorum bebeğe anestizi geçebilir bekleyemeyiz dedi sontayı uyumadan takalım dedi tabi aklım cıktı bide o sıra önüme önlüğü örttüler kollarımı bağladılar nasıl birsey taktılar naptılar bilmiyorum ama nefes al ver dedi acıdı biraz canım takınca sonra birazdan uyuyacaksın ben yanındayım dedi doktorum bi baş dönmesi kararma oldu gerisi yok bende 09.00 da Girdim 09.15 de evlâdım doğmuş. Beni de aşağıda uyandırdılar sadece inledim gerçekten ağrıyla uyandım ağlayarak narkoz etkisiyle annem annem diye aglıyomuşum sürekli odaya gelene kadar eşim anlatti bunları haberim yok tabi 😇 bebeğim bende önce odaya gelmiş bile ben gelince kucağıma verdiler o yüzünü gördüm kokusunu çektim ya dünyalar benim oldu 2 gün hastanede kaldık doktorum biraz hassas bazı şeylerden emin olmadan çıkarmıyo hicbir hastasını hastaneden bugün evime geldim çok şükür şimdilik tek sorunum göğüs ucum çok az var emmiyo ağlıyo slikon göğüs ucuda büyük geliyo ağzına bazen emip bazen bırakıyo bende Şırıngayla mama takviyesi yapıyorum tavsiyelerinizi bu konuda yazarsanız sevinirim 😇