Nihanozturk Belinayinannesi19 normal dogum istiyosanız illaki alttan kontrol edicekler acıklıga fln bakmak icin catı muayenesininde ondan bi farkı yok korkulcak bisey degil sezeryn olucaksınız gerek yok tabi
Ciara93 Belinayinannesi19 ben ilk gebeliğimde normal Doğum yaptım hiç çatı muayenesi de yapılmadı. Şart değil sadece açıklık var mı diye bakıyorlar. Zaten fazlasıyla açılman olduğunda sancın olmaması imkansız. 😊
Laraa Belinayinannesi19 benim doktorumda yapmıcam dedi ki normal doğum olcak inş..eğer bir terslik olursa zaten o anda müdahale ediliyor dedi
Hazirana Belinayinannesi19 cati muayenesinden geliyoyorum kendini kasma sorun olmaz dogumu baslatiyo iyi oluyo sancim artti
Ciara93 Belinayinannesi19 canım onu sen bilemezsin tam olarak ya. Korkma bir de evet zor ama illaki katlanıyorsun. Doğduğu an bitiyor hepsi sabret kendini hazırla inşallah eğer uygunsa çatın umarım normal Doğum yaparsın ☺️
Nihanozturk Belinayinannesi19 ozaman bunlara alısmak gerekiyor catı muayenesi cok basit 10saniyelik bisey canım 🙏🏻
Laraa Belinayinannesi19 benim doktorum şuan için yapmadı henuz sancı yok,hiç yapmayadabilir artık yaşayıp görcem 😅
Beser93 Belinayinannesi19 dr banada 38 haftada bakicam dedi.rahim kanalinin normal doguma uygun olup olmadigina bakalim dogum sekline karar verelim dedi
Deniz_destan_can Belinayinannesi19 Benim doktorum da yapmıyor canım. Gerek görmüyorum dedi o an sancı ve açıklık durumuna göre zaten ilerlicez dedi.Ben de 38+5im
kranBalcKaraba Ben zorunlu Doğum yapacağım için yaptı dr mecbur Bence şart gibi çatı darlığı varsa bebek için riskli olabiliyormuş Bana dar olduğu için sezaryen yaptı dr
Nilemyus Belinayinannesi19 bencede yart degil bana dr vücut yapın normal doğuma müsait dedi. Bebektede bir sorun yok dedi. 40+2 de doğUma girdim ancak o zaman alttdan muayene ettiler açıklık varmı diye.
edagokhan Belinayinannesi19 normal doğum düşünüyosan bi 20 kere kontrol ediyolar zaten açılmaya bakmak içinde .