Gelelim bizim hikayemize ..
hatırlarsanız geçen hafta 3 cm açıklık var nst de sancı yok kanala girmemiş kafası doktor iri diyip suni ile başlatacaktı doğumu ben beklemek istemiştim. En son gün pazRtesi demişti bana salı günü muaneye gittiğimde . Neyse perşembe sabahı ezan okunmasıyla bir kalktım sandım tuvaletim geliyor ayağa kalkar kalmaz suyum geldi tutamadım böyle bir garip his koştum tuvalete hala geliyor 🙈 biraz heyecan biraz korku yaşamadım değil eşimi kaldırdım direk hastaneye gittik saat 7 yi geçiyordu . Hemen doğumhaneye alıp muane ettiler ebe 8 cm açıklık var dedi ben şok ama kafası mobil daha yerleşmemiş dedi nst de sancı yine sıfır 🙄 ben Kendi doktorumun gelmesini istiyorum dedim doktorum 8 den sonra geliyordu arayıp haber verdi ebe 8 gibi geldi o da muane etti 6-7 cm dedi sancı yok su verelim dedi kafası o sancı İLe kanala girer dedi. Neyse damar yolu açıp su verdiler normal odaya alındım sancı hafif hafif girmeye başladı topla da 2 saat sancı sonunda ful açıklık ve baskı hissi ile doğumhaneye alındım ve oğlumu doğurdum 🧿 kızımda da suni almıştım o zaman acemiydim anlamıyordum oğlum da ise ne yalan söylim korktum doktorum bebek iri omzu takılabilir demişti panikletmişti ıkınamadım sanki çıkmayacak gibiydi . Hamd olsun 3-4 ıkınmaya löp diye doktorumun kollarına doğdu . Ultrasyon ölçümlerine göre 40 haftamızı doldurmuştuk çoktan ama son adet tarihine göre 39+1 olarak saydılar doğum tarihimizi ❤️ 18 martta saat 10:12 de doğurdum allahım herkese nasip etsin kolay ve sağlıklı doğum 🥰🥰