M_Duman_ Merhabalar ben su icemiyorum hic bir şekilde mide bulantısını artırıyor gunde 1 bardak su iciyorum😒.Bunun icin önerileriniz varmı?
metehaninannesiii M_Duman_ içine azıcık çok az limon sıkabilirsin nane yaprağı da koyabilirsin yafa telefonuna su hatırlatıcı indir her bildirin geldiğin de zorla ic
Minel321 M_Duman_ içine elma mandalina koyarak içebilirsin bence , çünkü hamilelikte su çok önemli ben günlük 2 litre içiyorum.
M_Duman_ 2pati1baby kaynanamlarda kalıyorum ve cok sorumsuzlar .Düşük tehlikem var ve cok ilgilenmiyorlar.tek yapamam bunları
3prensesannesiii M_Duman_ Bende içemiyorum canım ama Dr kompostu ayran içebilirsin dedi sende öyle dene
ug_fa-3diplomalianne 3prensesannesiii yalnız onlar su yerine geçmiyo canım su ihtiyacını karşılamak için suyla yapılan şeyler diil su içmek lazım 😕
3prensesannesiii ug_fa-3diplomalianne geçen ay doktorum söyledi canım su içemiyorsan su ihtiyacını onlardan karşılarsın dedi tabiki su içmek de lazım hergün hoşaf ayran da iç demedi ☺️
ug_fa-3diplomalianne 3prensesannesiii keşke bu uygulamadaki herkes sizin gibi anlayışlı ve tatlı olsa 🥰 su içmeye çok dikkat edin güzel anneler Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi inşaeAllah
3prensesannesiii ug_fa-3diplomalianne Teşekkür ederim canım 🥰Su içmek gerçekten çok önemli dediğiniz gibi ayrıntılı ultrasonuna girdiğim Dr az su içildiği takdirde erken doğuma yol açıyo demişti günde 3-4 litre içmelisin dedi ama ben o kadar içemiyorum 🙈1-2 litre anca