metehaninannesiii YaseminBatrk bugün yada yarın biter eşim şokta bölge sorumlusu ona sordum bugün yada yarın biter dedi
cileklidondurma metehaninannesiii Kardeşinize sorar mısınız bizim Şok’a neden asla depend gelmiyor 😂😂😂 sorduğum personel bile bilmiyor anlamıyorum yani neden gelmiyor 🙄
058elf YaseminBatrk kafalarına göre takılıyo market çalışanları daha çok işine geldiği gibi de diyebilirim 😏
Tulis_bebisi Ebebekte aynı fiyat depend en uygun ebebekte artık persembeden pazara her hafta 4 gün indirim var bilginiz olsun dostlar 😊
metehaninannesiii cileklidondurma kardeşim değil eşim bölge sorumlusu 🤦♀️ mutlaka geliyordur reyon ürünü çünkü o ha belki gelipte ürünü açıp yerine koymuyorlarsa bilemem ama oda yasak koymak zorundalar
cileklidondurma metehaninannesiii Kusura bakmayın bian kardeş diye kalmış aklımda okuduktan sonra, walla hiç bilemiyorum hiç yok canped mi öyle bir marka var depend diyorum falan hiç haberleri yok gün aşırıda giderim hiç daha denk gelmedim malesef
metehaninannesiii cileklidondurma yok kuzum sorun değil de asıl canped diye öyle birşey yok ama sleepy seklinde var başka bi şoka baktınız mı her yer de var
cileklidondurma metehaninannesiii Aa evet o fotodaki beyazlı mavili olandan var bir tek Sleepy demek ki depend bizimkinde yok ama yukarıda başka var artık oraya bakıcam çok teşekkürler