-Zeynepakms- Çok kötü grip oldum eşimden geçti o ilaç içti yilesti ama malum hamilelikten dolayı biz ilaçta içemiyoruz var mı Bi öneriniz hapsurmaktan tiksirmaktan yataktan kalkamıyorum 🤧😔nane limon yaptım ama fayda etmedi 🥵
metehaninannesiii -Zeynepakms- kaynamış suyun içine bol limon sık içine 1 tatlı kaşığı da bal koy karıştır sıcak sıcak iç sabah aksam yap benim böyle geçti çok şükür
mlkkk -Zeynepakms- bende aynı durumdayım dün eşim bir bardak sıcak suya iki buçuk limon şıkmış boğazım yana yana içtim ama iyi geldi boğazlarıma bugünde halsizliği hala geçmedi zencefil çayı yaptım içine de iki yaprak ıhlamur attım anam babam usulü geçirmeye çalışıyorum🤦🏼♀️Normalde olsa direk hastaneye giderim de şuan karnım ağrıyo diyene korona testi yapıyorlar diye gitmiyorum 😂
-Zeynepakms- metehaninannesiii yapacam inşallah geçer benimde artık gözlerimden yaş geliyor açamıyorum çok teşekkür ediyorum 🙏
metehaninannesiii -Zeynepakms- rica ederim canım benim 3 gun içersinde geçti bide boğaz ağrısı da vardı bende çok şükür iyi etti
-Zeynepakms- metehaninannesiii evet boğazımda agriyor hastaneye gitmek istemiyorum bunun için hepsi aynı anda geldi malesef 🙈evde geçer inşallah
-Zeynepakms- mlkkk Aynen şansımıza, 🙈🤭hastanede o alana girip riske girmeye gerek yok yaptım limonu ama Bi fayda etmedi yarında yapacam eder inşallah