Mishi Selam arkadaslar, burda hep korona geciren gebeleri okuyoruz. Ben de cok korkuyorum ben hep evdeyim ama esim mecburen calisiyo ve ailesi cok dikkatsiz maalesef😕 acaba korona gecirip bebegi dunyaya gelenler var mi burda? Bebeklerin durumlari nasil?
Dyg61 Mishi benım arkadaşım son aylarına yakın gecırdı bebişimiz de gayet sağlıklı MaşaAllah ı var anne de bebek de iyiler bende şuan muhtemelen gecırıyorum test yaptırmadım ama eşim ve oğlum pozitif doktorum bebek de bir sıkıntı olmıcagına söyledi
Mondly Mishi bize temizliğe gelen ablanın gelini doğuma 3 hafta kala korona oldu 1 haftada atlattı sonra doğurdu bebeğide kendide çok sağlıklı şükür
Magnolina Mishi Allah kısmet ederse on güne gelecek bebiş ama ben çok ağır atlattım hastanede yattim bebeğin gelişimi bir ay durdu arayı kapatamiyorum
Dilara0 Mishi benim 2 arkadaşım geçirdi ikiside erken doğuma sebebiyet oldu. Birisi gayet sağlıklı 🙏 diğeri maalesef ki yoğun bakımda 2 aydır ciğeri gelişmemiş ve doğarken köprücük kemiğini kırmışlar 😔
Erceyl Karşı komşum hamile 3 hafta önce geçirdi 7 aylık ;((( çok yakın değil ama uzak annem anlattı köyde biriside geçirmiş dogmu sağlıklı olmuş tabiki görmemişler daha köy karantinada ;(((
7capo7 Dyg61 Benim eşim pozitif şu an ayrı odalardayız dün sabah öğrendik. Ancak çarşamba akşamından beri teması kestik kendimizi ayrı odalara kapattık. İş yerinde vakalar artmış eşimin biz de önlem alalım dedik. Benim herhangi belirtim yok tabi ilerleyen süreçte olabilir bilemeyiz. Herhangi ilaç vs almıyorsunuz değil mi 7 aylık hamileyim ben de.
Dyg61 7capo7 çok geçmiş oldun Size de biz odaları ayıramadık oğlumdan dolayı doktorlar da babası ilgilensin siz maske takın diyorlar ama çocuk durmuyo maalesef bir ona gidiyo bir bana geliyo çok şükür benim bir belirtim yok ilaç vermıyoruz dedıler ağrı ateş olursa parol içebiliyoruz eşim ilaç kullanıyor oğlum da ilaç kullanmıyor kendi doktorum da korkma bebek için dedi benim covit olan bir çok hastam var gayet iyiler dedi inşaLlah hafif atlatırız siz bizde 🤲🏻
hulya1esila 24 haftalıkken geçirdim şu an 38+5 oldum pazartesi doğumum var nasipse Inşallah sağlıklı olur yazarım sizlere burdan da.dualarinizda bize de yer verirseniz sevinirim
Serendipity Mishi kuzenim 38.haftasindayken yakalandi esiyle birlikte. Hemen ambulansla alinip pandemi hastanesinde sezeryana aldilar. Bebek ayri bir yerde anne ayri bir yerde karantinada kaldi. Sutunu sagip sagip verdi. Cok sukur ikisi de iyiydi. Tek sorun anne hastanede hep tek basina karantinada kalmasi oldu ameliyatli oldugu icin tek zorlandi baya ve bebeginden ayri olmasi da psikolojikman zorluydu ama saglik problemleri olmadigi icin ona da dayandilar. Suan durum bu sekilde mi ilerliyor bilmiyorum. bebegi gecen sene mayista dogmustu. Tum turkiyenin eve kapandigi zamanlardi. Allah herkese saglicakla evlatlarina kavusmasini nasip etsin insallah 🙏🏻🌸