Vuslat23 Yeşil fasulye çitmesi sarımsaklı, bulgur pilavı, salata , yayla çorbası köfteli. Bugun kolaya kactım:)
_sumeyyebedir7_ Sueda-123 en kolayı olan tantuni yapmaya karar verdim 😂 somon ekmek arası yapacağım yanına buz gibi ayran yaparım yeter 😂
_sumeyyebedir7_ maria12 bende ilk defa yapacağım da limon gerekli mi en son aşamada az birsey sıkılıyor diye yazıyordu da
maria12 _sumeyyebedir7_ en son dürüm yaparken tüm malzemeleri koyduktan sonra sıkıyorum ben. İsteğe bağlı ama güzel bir lezzet veriyor 😍
maria12 _sumeyyebedir7_ eğer ilk defa yapıyorsanız ustadanaltarifi YouTube sayfasından bakabilirsiniz. Orda düdüklüde haşlamadan yapıyor bugün de o tarifi denedim çok güzel oldu. O sayfanın tüm tarifleri güzel oluyor ☺️
Oozgn Sueda-123 ahh o mutfakta yemekler donatmayi unuttum diyebilirim soğan konan her yemek, tavuk köfte sucuk et baharat balık yumurta herşey sıfır eşimde benimle birlikte kilo veriyor 🤣
_sumeyyebedir7_ maria12 başka tariften yaptım eşim evde olduğu için çok araştıramadım çok teşekkürler hemen bakayım bir sonraki yaparken kullanayım 🥰