3_prenses_annesi Ravzamuhammed anlamadim canim anlayan olur mu bilmiyorum daha detayli yazarsan yardimci olan olabilir
Ravzamuhammed 3_prenses_annesi https://imgyukle.com/i/NUFpQQ resmi yüklemeyi unutmuşum burda 15+4 15+1 15+1 yazıyo kaç haftalık oluyo yani
ug_fa-3diplomalianne Ravzamuhammed canım o bebeğinin hangi haftayla uyumlu olduğu senin son adet tarihine göre hesaplanır gebeliğin kaçıncı haftasında olduğun
Neslihan1903 Ravzamuhammed bebeğin farklı bölümleri karın çevresi baş gibi senin haftan sanırım 15+1 bebeğin 3 gün önde gidiyor bir şey değil yani
Ravzamuhammed ug_fa-3diplomalianne son adet tarihme göre de 15+1 di gittiğim zaman 15+4 ne oluyo peki
nurdane3504 Ravzamuhammed bikaç gün önde yada geride olması farketmiyor ultrason bebek gekidimine göre gösterir çünkü
ug_fa-3diplomalianne Ravzamuhammed kuzum benim ultrasonda gelişimi hangi haftaya uyumluysa o yazar bi hafta önde ya da geride olması sorun teşkil etmez sen adet tarihine göre hesaplicaksın her zaman için
nurdane3504 Ravzamuhammed ne demek canım çok da kafaya takilacak bisey yok yani merak etme sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 🤗