Hayat Selamlar annelerimiz nasılsınız ? Bişey diycem şimdi programa göre 37+0hafta oluyo Şimdi bu 37 hafta tamamlanıpda 38 mi hesaplanıyor?yoksa 37 mi hesaplanıyo? Hep karıştırıyorum ya bunu .bilen varsa yaza bilirmi lütfen
Arassamet Hayat doktorum 37+1 olduğu an 38.haftanın ilk gününde olmuş oluyosun. Yani dolu dolu 37 ama 38in içindesin oluyo. Bnde 38artı5im yani 39 haftalık oluyrm. Bu şklde işte karışık. Bnde bi türlü ay hesabı yapamıyrm. 🤣😂
TubaUzar Hayat şuanda 38. haftayı yürüyorsun canım ayniyiz 27 eylül satım. 37 bitti 38 hafta ama soylerken 37 haftaligiz
Gizos Hayat 37 Hayat 37+0 demek 37 haftayı doldurmuş 38. Haftaya (37+0 ile 37+6 arası 38. Hafta oluyor) geçmiş oluyorsun yani 38in içinde oluyorsun canım..
SyhnHtp Hayat 37+0 ve 37+6 arasi 38. Haftada oluyorsun canim. Soyle dusun 37 hafta bitti ve 38. Haftaya basladin. 37+3 de 37 haftalik 3 gun gecirmis oluyorsun.
Hayat Anladım çok sagolun.Ultrasnda 38 gösteriyo.son adet tarihim 27 eylül .bi arkadaşımda 22 eylül .o nasıl oluyoda 39 a keçiyo? 5 gün fark aramızda😀😀Vallahi kafam karıştı
Kivanclimerve Hayat 37 +olunca 38 diye bakiyo ultrason sacma bende hala anlamis degilim 😁 mesela ben 40+1 de dogum yaptim dosyama doktor 41.hafta yazmisti
Laraa Hayat bak benimde 20eylül dü son adet tarihim..dün ultrasonda 37+4 olarak çıktı.. bu teldeki programlarda 38 diyordu halbuki 😂😂 hep kafa karışıyor 😁😁
Hayat Kivanclimerve Artık doktorlarında kafası karışıyo Ultrasonda ayrı,doktor ayrı,program ayrı diyo😀😀Bide bakcam çocuk doğdu hala haftayı denk getiremiyom😀
Dfmuhammed Laraa ayni benimde Laraa ayni benimde 20 eylul haftalr doktorun dedigiyle tlfndaki bi kac gun ara var arada 38 mi 37+ mi karstrdm😂
Gebbe Laraa bebeğe göre öyle çıkıyor benimde 17 eylül adet tarihim programda şuan 38+4 olduk ve ultrosyona da aynı cikiyo bebekle adet tarihi uyumlu demişti doktor birkaç gün önden veya geriden gelebiliyo bebekler siz son adet tarihinize göre hesaplayın 🤗
Laraa Dfmuhammed bende artık bişi demiyorum doktora programa bakıp 38 dedim 😂o kadar oldu mu diyince artık bişi demiorm 😂😂 o bakıp sölesin en iisi 🙃🤗 saşırtıyor bu programlar beni😂😂
TubaUzar Gizos 2 gün var aramızda 4 temmuz biz 6 da siz ozaman zamanında gelirlerse sağlıklı sıhhatli hayırlı dogumlarimiz olsun inşallah hepimizin 🙏
EbruHafsa Hayat herzmn 1 sayi fazla olur. Mesela 37+1 , 38. hafta diye söylenir bu tüm dünyada böyle 😊