Cjdjdj Mervekrrsln hayırlı olsun kavuştun yavruna çok şükür 😊aynen allah büyük sağlıklı doğsunlar yeterki
Mmhtpmhmt04 Cjdjdj 16 gün önce seseryan doğum yaptım tam olarak bir insanım yarım falanda değilim kendi isimi kendim yapıyorum ne alakası var insanlar konusuyor sadece bosver
Janjanes Cjdjdj canım bnde senle aynı kaderi yasıyorum 38 haftalık bebeğimi kaybettim normal doğum yaptım şimdi 36 haftalık tekrar hamileyim o suni sancıyı bir daha çekmemek ve o psikolojiyi bir daha yaşamamak için 37 olunca sezaryan olcam sen kendine bak hiç kimsenin ne dediği umrunda olmasın bn bu saatten sonra bebeğimi hiçe atamam
Gulsah94 Cjdjdj çok çok üzüldüm. En iyisini annesi olarak siz bilirsiniz. Ama zamanı gelmiş bebeğin doğumunun daha kolay olacağını düşünüyorum. Ama sezeryan olursanızda yarım insan olmassınız merak etme ☺️
Balonnnnn Cjdjdj yoo gayette sağlıklı bir insanım 5 yıl oldu ilk sezaryeni olalı şimdi ikinci olacağım. Ama şimdiye kadar bi zararını görmedim. Tabi ki normal doğum daha iyi ama son zamanlarda gördüğüm normal doğumdan sonra daha çok sıkıntı oluyor. Alt dikişi çok olanlar için sonradan sıkıntılar çıkabiliyor rahim ağzı estetik gerekebiliyor vs .
serenty_123 Aslında o yarim insan lafı su durum için söyleniyor bıçak değince asla eskisi gibi olmuyor insan 2 sezaryen birde açık ameliyat geçirmiş biri olarak söylüyorum çok üşüyorum mesela kış olunca ayaklarım hep buz gibi yağmur yağdığı gunlerdede dikiş sızlamasi cabasi ama tabi cahil bir kesim var malesef bu tür şikayetleri evirip çevirip yok yarim insansın doğum yapmadin ki sen kesip aldılar diye boş boş konuşuyorlar halbuki sezaryen de ameliyat 7 kat deri kesiliyor kendi adıma konuşayim 200 iç dikisim vardı malesef bebegimide kaybettim 2 inci sezaryenim çok daha ağır geçti belki psikolojik acı da çektiğim içindir
Es_eskaya51 Cjdjdj ne demek rica ederim bana sorarsan 10kez daha dogursam 10nundada sezeryan derim 12kere alttan muayene sezeryana bedeldi tabi tercih meselesi 😂😂😂
Mmhtpmhmt04 Cjdjdj doğumdan sonrada bitmiyor bu boş konuşmalar emiyor mu emmiyorsa aaa neden emmiyor sağıp mi veriyorsun tüh seni nasil emmiyor vs vs vs bu tarz konuşmalar can sıkıcı olaylar cok oluyor kimseye bakmayın kulağınızı tıklayın siz nasıl isterseniz o şekilde devam edin
Hamsicikk Cjdjdj duymammı.. kayınvalidem sağolsun, sezeryanla doğuran ana oldum demesin demişti yüzüme yüzüme 🤷♀️ Sanki 9 ay kim taşıyorsa .. takmadım, takmıyorumda.. oğlum nasıl gelmek isterse öyle kabulüm , herkes çok bilsin .. 😅
Cjdjdj Hamsicikk ne kadarda saçma bi düşünce söylemiş sizide üzmüş yazık ya gerçekten 9 ay taşıyoruz okadar iki doğumda zor nasıl diretiyolar böyle normal doğumu anlamış değilim
Adilekorkmaz Cjdjdj bosver sen oyle diyenleri banada sezeryan yapan anne degildir dediler. saatlerce normal dogum icin ugrastik sonuc acil sezeryan nerdeyse bebegimi kaybediyordum 1 yil gecti hic de bir sorunum yok allaha sukur herseyimi yapiyorum halimida silkeliyorum damacanamida mutfaga tasiyorum
Cjdjdj Mmhtpmhmt04 evet ya herşeye karışıyolar çok bilmişler gibi eski kafaşı olup hurafelere inananlar var çok meraklı olanlar var herşeyi soruyolar sinir oluyo insan
CnsLina Cjdjdj ilk çocuğumuda sezeryan doğurdum Allah nasip ederse buda öyle olacak,herşey dahil 12 saat zorladım ve 24 saatin sonunda çocuğumu rahatlıkla alıp koyup her işi yapmaya başladım bunu söyleyen gerizekalıdır.
Busra3509 Cjdjdj bazı şeyler bünyeden bünyeye değişir Mesela ben panik atak hastasıyım kendim sezeryan istiyorum normal doğum Elbette güzel ama normal doğum yapıp da dikişleri enfeksiyon kapanlar var veya dikişi fazla olan var veya kesik fazla olan var her normal doğum yapan iki güne ayağa kalkmıyor ki. Her Sezeryan yapan da 1 ay yatacak diye bir şey yok Kimileri Sezeryan doğum yapıyor 3 gün sonra ayağa kalkıyor tamamen bünyeden bünyeye değişir Siz kimseye kulak asmayın kendinizi psikolojik olarak nasıl rahat hissedeceksiniz onu yapın🙂