Sesu Kızlar 38. Haftada sezeryan doğum olcak Allah’ın izniyle ama şuan 35 haftamdayım ama nys henüz geçirmedi doktor bu normalmi acaba sizde süreç nasıl ilerledi acaba kafam karıştı
Mervee26 Sesu sancınız yoksa ya da bebek önden gitmiyorsa NST’ye gerek görmemiş olabilir. Sorsaydiniz keşke NST’ye ne zaman gireceğim diye. Ben 32′den beri giriyorum ama bebek önden gidiyor, muhtemelen 38′de dogurursun dedi doktorum.
esraizmirli Sesu hiçbir şikayetim yok çok şükür ne ağrım ne sızım gerek görmedi doktorum ki genelde 35te başlar nst zaten
Msydn6 Sesu Bende 35 haftalığım dün kontrolüm vardı muayeneden önce nstye girmemi istedi hatta doktorum ilk nstme girdim 2 hafta sonrada kontrolüm var tekrar gircem
esraizmirli Berfininannesi 35. Haftada başlıyolar ama ben 36da gidicem doktorum o zaman girersin dedi allaha şükür hiçbir şikayetim yok ağrım sancım ☺️
Berfininannesi esraizmirli Evet daha var hatta bebegimin cinsiyetini bilmiştiniz siz gülşenmustafa erkek demişti siz kız allah nasip ederse kızım olucak