Aysenturnaaa Kızımda hiç böyle olmamıştı şimdi doktorum yeniden yazdı ilacı içeli bir saat oldu feci şekilde baş donmesi başladi normal mi
BirMuallime Aysenturnaaa ağızdan alınca bende baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor ben fitil olarak alıyorum canım
Hatice68 Aysenturnaaa cok normal canim bende ilacı kullanıyorum suan içtikten sonra mümkünse 2 saat kadar uyuyorum uyumaz isem cok fena başım dönüyor günde iki alıyorum diğerini gece aldığım için sorun olmuyor
Cicek10 Aysenturnaaa yutma şeklinde alınca benim depo yapmıştı hatta gözlerim kararıyordu düşecek oldum birkaç defa sonra doktora yazdım vajinal olarak al dedi aynı ilacı ağızdan değil vajinal alıyorsun ve o zaman hiç olmadı
Ebrarata Bende de aşırı derece yapıyordu tansiyon düşmesi de yapıyordu gece bir tane iç dedi doktorum sen de doktoruna danış istersen öyle yap 😌🙏🏻
Annecik_ Aysenturnaaa normal dilerim geçer bazı insanlar kolay adapte oluyor ilaca ama bazı bünyeler kabul etmeyebiliyor
Socialmoms Aysenturnaaa yapmazmı feleğim şaştı benim bir hafta ağızdan kullandım adım dahi atamıyordum çok kötüydüm sonra fitil olarak kullandım kurtuldum😓
Socialmoms Aysenturnaaa bencede yazın zaten aynı ilacı fitil gibi kullanıyorsunuz ya daha etkili oluyor. Benim 14 gün kanamam kesilmedi vajinal yoldan alınca hemen kesildi.
zezeyyy Aysenturnaaa ağızdan alınca çok baş dönmesi yapıyor ben de yaşadım 1 ay şükür ki ilaca gerek kalmadı
Aysenturnaaa zezeyyy ilk defa içtim feci baş dönmesi yaptı ama yan etkilerindede yazıyor baş dönmesi olur diye devam ederse egerdoktora söyleyeceğim birde 2.5 yaşında kızım var böyle olursa çok zorlanirim☺️
zezeyyy Aysenturnaaa fitil olarak almamı söyledi doktor ama ben o şekil içmeye devam ettim cidden ben de zorlandım 1 yaşında oğlum var ama geçti 🙂