Umutcumunannesi bebeğimin suyu azaldığı icin acil sezeryan doguma giriyorum 39+1 iz dua edin hanimlar
Mom72626 Umutcumunannesi Allah‘ım hemencik kucağına almayı nasip etsin canım ben de 38 haftalıkken acil sezeryana alınmıştım suyun bittiği için korkma içini ferah tut hiçbir şey olmuyor
ecembugra53 Umutcumunannesi canım benim de öyle olmustu korkma spinal sezeryan oldum bende hiç korkma sağlıkla kucağına al 🤲🏻
ilgin22 Umutcumunannesi sağlıkla al kucağına bebeğini 🙏 bizde 30+3 haftalığız suyum azalmış sınırdaymış perinatolağa gönderdi pazartesi randevumuz var bakalım nolucak …
Umutcumunannesi ecembugra53 spinal anestezide bel ağrısı ya da bas ağrısı kaliyomus diyorlar var mi oyle bisey
Sevinc24 ilgin22 benimle haftanız aynı bana da sınırda dedi inşallah normale döner ben de gideceğim kontrole suyu az içiyordum 5 gündür çok içiyorum havuç ve armut yedim bakalım rabbim yardımcımız olsun
ecembugra53 Umutcumunannesi baş ağrım hiç olmadı canm bel ağrısı da cok hafif oyke bi arada olıyor cok hafif yani
Berna41 Umutcumunannesi hayırlı uğurlu olsun canım bende bi kaç saatte sezeryan olacağım senin genel mi spinal mi oldu acaba
ilgin22 Sevinc24 ben 1 aydır havuç suyu içiyordum fayda etmedi daha kötü hale geldi yatış gerekebilir dedi doktorum pazartesi belli olucak inşallah gerekmez gerilikte var 2 hafta 😞