Yuceroglu Deniz59 yüksek miktarda enfeksiyon çıkmış. Doktorunuza danışın. Ekstra bol bol su en iyisi🙄
psychologist Deniz59 sanırım idrar yolu enfeksiyonu olabilir benimde bu değerler yüksek çıkmıştı dr bi şase suya atılan ilac verdi geçti.
zerana Deniz59 :D kimse doktor değil anlayamayız tabi ama bende lökosit yüksek çıktıpında idrar yolu enfeksiyonum çıkmıştı. İlaçla tedavi oldum.
esra572 Deniz59 sarı akıntın yüzünden emfksyon kapmassin canım. Enfeksiyon akıntı koku kaşıntı yapar yüksek çıkmış mutlaka Dr gözük
Deniz59 Yuceroglu doktorum 10 gün sonra çıkar tahliller dedi ama çıkmış erkenden bilemedim ne zaman gitsem diye
Bsmlh Deniz59 gebelık varmı peki sizde kaç H enfeksiyonda beklemek çok iyi degıl canım ay sonunda 15 gün var tıklayıp girsen belkı kase basıp randevu verır devletteyse
Deniz59 Bsmlh evet gebelik var canım doktor 10 gün sonra çıkacak dedi işte bende baktım çıkmış sonuçlar Pazartesi günü giderim o zaman
Bsmlh Deniz59 tabı susuz kalmayacaksın pamuklu giyeceksin bide eşle birliktelik gebelık varsa dr sor ben 4,5 lt içtiğim halde oldu ama hemen geçti
Lokumcuk Deniz59 enfeksiyonu atmanın tek yolu zaten su içmek. İlaç tedavisi dısında. 2-3 bardak gebelikte cok cok cok cok az. Onu litreye cevirmeniz lazım en az 2 litre içmelisiniz. Bende enfeksiyonla ugrasan biri olarak yazıyorum
Bsmlh Deniz59 şimdi kese bakar canım kaç h suan bılmıyorum ama kese varsa 1 H sonra kalp atışı için çağırır ama kalp atışı haftanda isen üstten bazen kalp atışı alınmıyor alttan bakılıyor
Deniz59 Bsmlh ben gördüm keseyide kalp atışınıda şimdi enfeksiyon var ya bende onun için sordum neyse artık Pazartesi günü gidicem inşallah randevusuz alır