ymr İkiz anneleri sorular sormak istiyorum. Acaba kaçıncı haftada bulantı kusmalarınız geçti? Bide kaçıncı haftada karnınız belli oldu çatlamaya ne zaman başladınız?
Fatmasp ymr 16. Haftada tamamen geçti bulantılarım 25 de çatlamaya başladım maleseff karnımda 4. Aydan itibaren belliydi ama esas şişlik 6. 7. Aylarda oldu çatlakta öyle 😪
Dykdyk ymr Benim bulantım cok olmadı 6.haftamda başladı 8. Haftamda bitti. Şuan 17+2 yiz ve baya bi karnım var
Kbrdmr93 ymr ikinci ayımda bulantı başladı dörtte bitti karnımda dördüncü ayda çıkmıştı şuan 31.haftamızdayız henüz çatlamadık çok şükür🙏🏻
BarBeyzazer Bulantım olmadı 22 haftalık olduk karnım daha küçük sağ göğsümün altı çatlamış sadece 🤦🏻♀️ 7 kilo aldım bebeklerimin biri erkek diğeri kız çift yumurta ikizi 😊
Eddaa Aynen 4 ayı bitirdik bulantılar bitti çok şükür. Karnım 4 Aydan sonra belirginleşmeye başladı. Nasipse bende 1 kız - 1 erkek bekliyorum.22 haftamız bitti. 22 haftayı uğurlarken artık herkes hamile olduğumu anlayacak seviyede karnım büyüdü. Henüz çatlağım yok. İnşallah tüm ikiz gebeler en az zararla atlarız bu 9 aylık serüveni 🤗🤗
cagri19 18 haftada bulantılarım geçti 34 haftaligim 30 dan sonra da çatlamaya başladım canim 3 aydan itibaren de göbek baya cikio
Deha 8. Haftada bulantılarım başladı, 16 veya 17. Haftada bitti. 24 haftalıkken karnım bata belli oldu. Şuan 32. Haftamdayım. Benim haftamda olanların bebek kiloları nedir acaba