Eda319 Kızlar bebeğinizin hareketlerini günlük olarak sayıp not ediyormusınuz? Ediyorsanız gün sonunda kaç çıkıyor. Ben dün başladım geceden akşam 12e kadar 32kez hareket etti.
nurdane3504 Eda319 Hareket olarak hiç saymadım gerek de duymadım açıkçası 23+3üm her gün hissesiyorum zaten
oykuduru21 Eda319 bana say demedi doktorum ama bir süre hareket etmediğini fark edersem hemen uzanıp dinlemeye başlıyorum
Ceydat Eda319 ya nasıl sayıyorsunuz 35 haftalığım hiç durmuyor sürekli hareket ediyor imkanı yok sayamam ki ben o hareketleri🤣🌺
Eda319 nurdane3504 Anladım canım benim de doktorum istedi. Hareketler normal mi diye sordum. Doktor 10nu geçsin dedi
nurdane3504 ecembugra53 10u geçiyor yani ben saatlerini bile biliyorum sabah kahvaltı sonrası 5 gibi akşamüstü ve gece yatağa girerken tam baya oynamaya başlar yani hissediyorsan sıkıntı yok demektir 😀
seymabykn Sayıp not etmiyorum ama doktorum 2 saatte bi hareket ettiğini kontrol et demişti bende o şekilde takip ediyorum çok şükür düzenli gidiyo 🥰
Eda319 Ceydat Ben mesela her vurduğunu değilde. Hareket ettiğinde 1 olarak sayıyorum yoksa her tekmesi 100geçer,🤣
NAZ2333 Eda319 canm bende saymadim hic ama masallah hareketli ultrasonda bile doktorum hareketleri guzel dedi 29haftaligim
Eda319 NAZ2333 Benimlüde önceleri aşırı hareketliydi. Nst girdim cocugun hareketleri durdu🙄korktu yavrum