Bsraam suhedas2 merkez hastanesi berbat kesinlikle tavsiye etmiyorum çocuğum doğum esnasında kafasını deldiler bana kan bulamıyoruz hicbiryerde diyip saatlerce işkence ettiler
snybzkrt Burcuu8997 ya herkese ayrı bir fiyat mı veriyor bunlar daha bir ay olmadı sordum 2300-2500 dedi 6.aydan sonra da zam gelecek dedi🤷♀️
Oykulina snybzkrt evet bende 2 hafta önce sordum öyle dedim bazıları sezeryan 2.800 diyor acaba sigortaya göre değişiyo mu
Betuluus Burcuu8997 ben geçen yaz sormuştum o zaman sezaryen oldum canım sürekli zam yapıyorlar valla Allah yardımcınız olsun
Bumptious Kızlar ben mesikalde ümit hanım a gidiyorum en son üç hafta önce 165 olan muayene ücreti bugün gittiğimde 195 tl olmuş.. Kontrol süresi on gün ve beni on beş gün sonraya çağırdı dr on beş gün sonra bi 195 daha vereceğim nst ücreti de 70 tl imiş muhtemelen dr değiştirmek zorunda kalacağım zor geliyor çünkü karşılamak bu şekilde
tugbaozdemirkan41 Bumptious bence 10 gun sonra gidin yine. Duruma gore degistirirsiniz. Nst bana da cok sacma geldi. O gun kayittaki kiz soyledi. Zaten muayene ucreti veriyoruz. Bir de nat ye para odemek cok sacma
Osgnhr13 Selam kızlar herhangi hamilelik durumu yok ama bende doktor araştırıyorum Aile konakta Numan beyi duydum. Aile konak hastanesi hakkında yorumlarınız nelerdi memnunmusunuz ? Tavsiye edermisiniz? Yada medical vs daha iyi diye bileceğiniz yerler var mı? Yeni taşındım doktor hastane hakkında bilgim yok. Simdiden tesekkür ederim
Hominigirtlak Osgnhr13 numani herkes cok anlatiyordu gittim ve kesinlikle bir robottu ilgisinden hic memnun kalmadim bilginiz olsun..
RumeysaK Merhaba aranıza yeni katıldım Kocaeli tıp merkezinin doğum fiyatını bilen var mi aranizda ? 🤗