Sinem12345 canım şey yapacağım cinsiyetini Hani tahmin yaptığında ultrason fotoğrafı veriyorlar ya burada tahmini yapan birkaç arkadaş vardı onları da soracağım ya da doktor hani Bebek Kendini göstermezse Bile ultrason fotoğrafı veriyor onu göstereceğim tahmin isteyeceğim Hani hem muhabbet dönsün Hem öyle konuşalım kız sohbet edelim kızlarla falan o zaman postundan da görebilirsin sağlıklı olmasını diliyorum Şu an için önceliğim ol yani ben 3 yıl sonra oldu benim için uzun bir zamandı yani tedaviye gerek kalmadı ama Stresten olmuyormuş Demek ki her şeyin vakti var bu yüzden hani biraz kendi gözümüzle geç geldiğini hissettiğimiz için �ok hassasım ayrımı yapmıyorum Hani İnşallah güzel bir post atacağım dilerim orayı baltalamaya gelen olmaz yani Kimisi çok uğraşıyor posta geliyor moral bozuyor Yok ayrı mı yapıyorsunuz falan asla yapmıyorum Genellikle hep sağlıkla ilgili 35 sıkıntı mı oldu Onlarla ilgili posta açmak durumunda kalmıştım böyle bir kere de güzel bir durumla ilgili posta açmak istiyorum İnşallah nasip olur Orada görüşmek üzere Öpüyorum çok sağlıkla kalim