Karacam koalababy açılma başlaması için sanırsam yumuşama başlaması lazım onun içinde alttan fitil veriyorlar bildiğim kadarıyla ama🙄
Ozlemust koalababy ayy hadi bakalım beni de haberdar et ben 11 gibi gidecem sancı gibi belirti gibi bişeyi olmadı mı?
koalababy Ozlemust yok canım olmuyor dün bütün evi kaldırdım indirdim ama banamısın demedi 🙈 sezeryan saatim belli değil henüz ama doğumum gerçekleşince mutlaka haber veririm
Ozlemust koalababy aynı gün doğum yapmışız geçmiş olsun ederim Allahım iyilik versin geçmiş olsun tez günde bebeğin iyileşsin ne oldu 😥
Buketkucuk koalababy evet acı çekeceksiniz ama suni sancı doğumu hızlandırır çok uzun süre çekeceğinizi sanmam sancıyı. Normal doğum en iyisi eğer durumunuz müsaitse normal yapmanızı öneririm ama durum el vermezse de sezeryan olursunuz🙏🏼
koalababy Ozlemust nolur dualarınızı eksik etmeyin ameliyat olması gerekicek.. Allah bebeğinize ve size sağlıklı uzun ömür versin
Ozlemust koalababy Amin canım inşllah tez günde sağlığına kavuşur ameliyat olmasına bile gere kalmasın inşllah bu mübarek günde şifa bulsun yavrun😥 🙋♀️
Hsbsk koalababy hic fazla düşünüp stres yapma. Bırak bebegin karar versin belki salıya kadar kendi gelecek. Doktorunu da dinle. Ben 19 saat sanci çektim 9 cm acilma ile sezeryan oldum..