bademsekeri42 Nesli23 Biz 4+6 da gördük keseyi kalp atışını da 7+3 tü duyduk şükür şuan 18 . Haftadayız ☺️
Mom54544 Nesli23 5 5 buçuk haftalık falandı kese gördüğümüzde 6 6 buçuk Ken de kalp atışı duyduk çok şükür vajinal sonrasında 2 haftada bı gitmeye başladım göbekten bakiyo artık
Bsmlh Nesli23 32 H geldim ben 🤲 dilerim hepınız sağlıkla kucaklayın inşallah bende 🤲🤲 kese 5 doldu gözüktü ama kalp atışı 1 H sonra duyuldu
Nesli23 bademsekeri42 vakit geçmek bilmiyor sürekli aklımda ne oluyor ne bitiyor diye meraktan ölecem 😄
Semakrr Nesli23 Bana çift transfer yapıldı canım birisi 4.gün birisi 5.gün embriyosuydu ama birisi tuttu hangisi tuttu bilemiyorum
bademsekeri42 Nesli23 Öyle canım tranaferden sonra 10 gün bekliycez dediler nasıl geçecek o 10 gün dedim ya heyecan stres korku tani şuan 18 haftamızdayız çarşambada cinsiyetini öğreneceğiz inşallah darısı başına ☺️💕
Nesli23 bademsekeri42 bende aynıyım zaman hiç geçmiyor sanki hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız inşallah
Semakrr Nesli23 Amin canım cümlemize inşaallah 😊 sende biran önce keseyi görür kalp atışlarını duyarsın inşallah ☺
07vefa42 Nesli23 Merhaba! Bizde 13+6 olduk dr bize hemen gitmeyin demisti testten 20 gün sonra gitmistik hem kese hem kalp sesini duymuştuk o zaman6+1 di 🙏🏻 Cok şükür 🐣🥰
Lokumcuk Nesli23 biz 4+5 te görmüştük sanırım kalp atısını da 6+3 gösterdi doktorumuz😍simdi 33+4 olduk herkese nasip olsun insallah