Selin48 Kızlar merhaba ben 28+3 günlük hamileyim vajinamda yataktan kalkarken veya yatakta dönerken felan ağrım oluyor sizde de oluyor mu böyle çok korkuyorum erken doğum belirtisi felan olmasından
IlkMucizem_61 Selin48 bende de oluyor Perşembe kontrolüm var doktora soracam bazen geceleri karnimda sancı oluyor 🥺
Acemianne12 Selin48 benimde karnımın içinde yanma oluyor geceleri sağa sola dönerken çok zorlanıyorum bende merak ediyorum nedendir diye
glsl0507 28+2 yim bende orda değil ama ayaga kalkarken filan karnımın alt kısmında bi baskı hissediyorum sürekli 🤦🏻♀️ kötü düşünmeyelim inşallah düşündüğünüz gibi değildir doktor kontrolü ne zamandı? Gidince mutlaka sor canım ihmal etme
Selin48 glsl0507 sordum canım en son 15 gün önce gittim normaldır dedi pek önemsemedi ama benim içim yine de rahat etmiyor
IlkMucizem_61 Acemianne12 ilk hamileliğim bide çok bilgim yok insan endişe ediyor bazen hareket edemiycek şekilde oluyor erken doğumdan falan korkuyorum🥺
Selin48 IlkMucizem_61 normal otururken ağrımıyor ama yataktan kalkarken felan vajinamda ağrı hissediyorum çok şükür kanama felan hiç yaşamadım ama ya normal değilse diye korkuyorum
Srcozlm17 28 haftamdayım acayip bel agrım ve bacak agrım Kısacası eklem agrılarım var internetten bakıyorum normal diyorlar acaba sizdede oluyor mu bildiğin dün gece uyuyamadıgım Ağrı’dan 🤦♀️