Minnikbiranne Merhabalar . 5+1 haftalığım normalde bu haftalarda mide bulantısı başlıyor,sırt ağrıları oluyormuş ama bende yok şuanlık , kasıklarım ara ara ağrı giriyor sizlerde durum nasıl
Zeylull Minnikbiranne ben hiç mide bulantısı yaşamadan doğum yaptım. Herkesin hamileliği farklı, nerden başkaları yaşadı diye herkes yaşayacak gibi düşünüyorsunuz ki ?☺️
Momy11 Minnikbiranne bende daha geçen 1 haftaya kadar aynı şeyleri düşünüyordum hicbir belirtim yoktu şuan 7 haftaligim ve sabahları midem çok bulaniyor ve çok kötü birşeymiş 😒
belisslinaa Minnikbiranne tatlım herkeste olacak diye bir kaide yok kasık ağrın da gayet normal ilk bi kaç ay adet olacağın zamanlarda böyle ağrı girmesi normal sonraki zamanlarda ise oluşan kasık,bel ve sırt ağrnın sebebi de rahminin büyüyor olması olacaktır sağlıklı gebelikler 💜
Svgmglmz Minnikbiranne benimde 5 haftaya kadar bulantım olmamıştı sadece kasıklarımda kramp batma tarzı şeyler hissediyordum bu durum çok normalmiş kese oluşmaya başlıyor ve kendine yer edinmeye tutunmaya çalışıyor o yüzden bu tarz kramplar sancı tarzı durumlar olabiliyor.suan 7. Haftadayım son 2 haftadır mide bulantısıyla başım dertte umarım erken biter bu süreç , ve umarım size hiç uğramaz 🥰