Deletedmom404 Nihanozturk Allah yardımcımız olsun ya diyorum kimler kimler doğurdu ben daha doğuramadım senin doktorun ne diyo canım mesela 42 ye kadar bekleyen var ya hayırlısı
Nihanozturk Deletedmom404 evet bende öyle😄 bizim gelisimi iyi gidiyo cok şükür doktorum beklemenin anlamı yok dedi kafası flnda yerlesmis durumda bide kaka yapma muhabbeti varya riske atmak istemiyor
Deletedmom404 Nihanozturk aynen işte bende ondan korkuyorum ay Allah korusun da 40 haftalık olunca yani yarın kontrol için gel dedi Doğmazsa acaba diyorum 9 ay 10 gün dedikleri bu heralde bi son 10 günü saycaz gitmesem mi bi yandan diyorum
Dfmuhammed Beser93 33 den beri cati muanesi yapiyor doktorum kanamam olmustu 3 cm di acilma her hafta kontrole gdyorum ve doktorum her kontrolde cati muanesini yapiyor suan 38 haftalgm ve dogum yok😂
CerenSelvi Beser93 ben doğumu bekliyorum sürekli çatıma bakıyorlar elen giden bakıyor hem de 😅😅😅 ve hala açılma yok korkmayın onlar baktı diye doğum olmaz
Beser93 Çatı muaynesi oldum kızlar. Doktor en fazla 3700 e kadar dogurabilirsin dedi.fazlasi icin dar riske atmayalim dedi.bebege kilo aldirmamaya çalış dedi su an 3500 gram daha 38+3 üz.hic bir belirti de yok henüz gelcegi yok bizim paşanın