BirMuallime Merhaba arkadaşlar İnsülin kullanan arkadaşlar ilk kullandığımızda etki etmiş miydi ben iki gündür geceleri kullanıyorum ama ölçümlerim aynı. İlk gün 2 ünite başladık değişmeyince dün 4 ünite oldu ama aynı sanki sizin nasıl olmuştu
melahat92 BirMuallime anında etki etmez insülin 1 2 hafta içinde düzenler şekerini sonuçlarına da yansır
Daceeyes BirMuallime şekerimiz kaö çıktı acaba ünsilin e başladınız benim 120 çıktı doktor bnada başlarmı acaba
BirMuallime Gozdenur1334 anladım canım çok sağ benim sabah açlıklarım yüksek onun için başladık ama değişmeyince ben de tedirgin oldum
Gozdenur1334 BirMuallime kaç civarlarında? Zamanla değişiyor vucut zamanla tepki veriyor sanırım bende 2 hafta boyunca çok korkmustum
BirMuallime Gozdenur1334 gece ölçülenler 110 120 arasında idi sabah açlıklarım da 100 110 arasında canım
Gozdenur1334 Gozdenur1334 zamanla düşer canım sabah açlık halen o şekilde benim bir anda alışmıyor vucut dediğim gibi dozu arttırsa yine etkileşimi görmek için en az 1 hafta beklemek gerekiyor korkulacak bişey yok merak etme ben 6 yıldır diyabetliyim seninki gebelik diyabeti sanırım
babyandmom1 Bende sabah aç karna vuruyorum 8 ünite yaklaşık 3 hafta oldu açlıklarım çok güzel düştü ama tokluklar bir türlü düşmüyor 😔
BirMuallime babyandmom1 benim sabah açlıkğım yülsek diğerleri normal sayılır diye gece 10 11 gibi vuruyorlar ama daha 2 gün oldu bakalım ne olacak canım
BirMuallime Saziyersin inşallah hepimizin düzene girer canım ya sizin de bebişde önde gitme su fazlalıpı falan var mı
BirMuallime Gozdenur1334 evet canım gebelik diyabeti benim. 2 aydır diyet yapıyorum ama fayda etmedi şimdi insülin başladık bakalım.çok geçmiş olsun sana da🙏
BirMuallime Daceeyes canım benim de ilk başlarda 110 120 arasıydı sonra 100lere düştü arada 95 falan görüyorum ama suyum ve bebeğin haftası artıyor 2 hafta önce bebek 2 hafta ilerde gidiyordu diyet yapmama rağmen şimdi 3 hafta önde ve suyum da artmaya devam ediyor o yüzden insülin e başladık 2 gündür