damlaaltinay Kızlar 28 haftalık hamileyim, uni baby yumuşatıcı ve deterjan aldım, sizce yıkayıp ütülemeye başlamalı mıyım ? Bu arada tekim yardım edecek kimsem yok. 🥺
Rabianida damlaaltinay benceyavaş yavaş yapablrsin hem hazır olur hemde dinlene dinlene yapmş olursun
Aysenur80 damlaaltinay 32 haftalık oldum daha yeni başladım o kadar çok zorlanıyorum ki bence başla bitsin yıkama işini bitirdim ütüleme kaldı
Bsmlh damlaaltinay yumuşatıcı önerilmiyor canım ben duru granül ile 28H yıkadım ütüledim 32 H hala mis gibi kokuyor bugun valizi yapıcam haftaya iğnem var erken dogum yüzünden
sumeyye8aslan Aysenur80 aynen bende 32 31 de başladım çok zor oluyo daha önce başlasaymışım bi tek ütüleme kaldı bizimde
damlaaltinay Bsmlh ayy kuzum haber ver He senle arkadaş olduk artık 😄🤲 valla aldım yumuşatıcı eğer alerji falan yaparsa kullanmam bir daha, çünkü parfümsüz deterjanlar çok iğrenç kokuyo 😂
Bsmlh damlaaltinay haber ederım kuzum sen diye yazdım zaten🥰🤲 gercı ben herkese yazıyorum🤣🤣 kuzum kullanma dursun o yumuşatıcı alerjı yapar hastanede öbür kıyafetlerde onla yıkamış olursun ortada kalma eve gelınce dene sımdılık beklesin duru granul çok güzel kokuyor ama demedı deme😁😁
Bsmlh damlaaltinay kuzum insagramdan alatekstil sayfasında 6 tane bavul organızer 45 TL üstü açık delıklı ama fermuarlı ondan aldım içine koydum havada alıyor üzerine yapıcam ilk etap bebege ver vs diye esım anlasın🥰
Aysenur80 damlaaltinay benimde ilk hamileğim 30 hafta olduktan sonra bayagı bir agırlık çöktü bana geceleri uyku yok zaten gündüz uykulu geziyorum buda beni çok yoruyor
damlaaltinay Aysenur80 kıyamam kuzum ya 🥺 niye öyle olduktan acaba çok garip 30 a az kaldı benim bakayım öyle mi olacak bende de 😂
Aysenur80 Bsmlh gündüz öglen eşim yemege geliyor ona yemek ev işi akşam yemegi derken uyumaya fırsat olmuyor psikolojikmende etkiliyor sanki Bi tuhaf hissediyorum kendimi 😐
Beyzan damlaaltinay bence yıka gitsin zaten tozlanmaz ama yumuşatıcı kullanmadan çok iyi olur ciğerleri çok hassas kıyafetleri zaten yumusacik unibaby kötü kokmuyor zaten onun kokusy yeter. Şimdi yavaş yavaş yikasan ütü işi uzun sürüyor zaten sonrasında güzelce çekmecesine dolabına dizersin ben şifonyer almıştım dizdim sonra üstlerine de bir örtü örttüm hiç toz vs olmadı. Cnku insan cidden yoruluyor ağırlaşıyor. Evde de yapılacak işler var
Aysenur80 sumeyye8aslan evet bende çok pişman oldum bu gidişle sadece hastane çantasına koyacaklarımı ütülerim herhalde kıyafeti çok fazla çünkü iki posta renkli yıkadım bir posta beyaz yıkadım 🙄
Bsmlh Aysenur80 benım geride çocuk var canım bide şeker diyeti dk bası hasırla pişir erken dogum riski var arada yat kalk vallahı tuhafım😁 ama az kaldı sabır ile inşallah
sumeyye8aslan Aysenur80 bizimde çok tu ama 2 makina oldu sağolsun annem kardeşim var ben bişey yapmadım bi utumuz kaldı yatak odası gelecek onu bekliyoruz daha ama yalnız olsam aşırı zor ağrılardan yapamazdim galiba
Bsmlh damlaaltinay yok yok alsıne çok güzel mis gibi valla istersen lavantalısını al oda şahane kokuyor ben sade aldım bulamadım ama migroslwrda varmıs sonradan gordum