Seher12345 merhaba benim de 9. Haftada oldu benımde bebeğim tüp bebek şimdi 17. Haftayı bitiriyorum. Tüp bebekte zaten 3 güne bir göbekten prolutex iğne yapıyordum hergün 6 tane progestanı fitil olarak kullanıyordum ama malesef tek bi pembe lekem geldi silince kahve oldu 3 gün hastanede yattım dr küçük bi kanama alanım oldugunu söylemişti 2 gğn sonra biraz daha büyüdü kendimi çok yıprattım ağladım çünkü ilk gebelik tüp bebek de olunca tutamadım hep ağladım neyse ta 22 ocaktan geçen haftaya kadar ara ara lekelenmelerim oldu burdaki dr tüp bebek dr unun versiği iğneyi bozmayalım 12 den sonra benım verdiğim iğneye geç dedi kalçadan vurulan ona başlayınca birden kanama alanıda kğçüldü hatta yok oldu ama yinedr hala dikkat ediyorum salı günü yine kahve lekem geldi çünkü dr 20 ye gelince düşük riakin kalkıcak dedi. Uzattım k.bakma herşeyi anlatmak istedim ki belki moral olur bana dr hep kahveden korkma o eski kan kırmızı olursa kork diyordu ve ben hiç ayağa kalkmadaım hep yatrım aadece wc ye kalktım bide bol su bunlar iyi geliyor bende 9. Haftadan beri çekiyorum valla şimdilik kanama alanı görmedi dr ama dikkat ediyoruz yapıcak birşey yok herkesin evladı kıymetli zorlu bide üstüne tüp bebek stresi ekleniyor bizim işte