Zeynepplt63 UraSsmom hirahamza65 benim 10 eltimin var.maşallah birsuru çocuklari var ben hariç biri hamile birinin 6 çocuğu faln filan🤭😂
Ipekbocugu hirahamza65 ben de 32 yim 🤔 ilk hamilelik😄 çocuğa bakabilecek miyim diye düşündüğüm oluyor arada. 8 çocuğum olduğunu düşünemiyorum 🥴
UraSsmom hirahamza65 Ben 35 yaşındayım 2.ye hamileyim 😂 Hepsine hakkıyla bakabiliyor mu o önemli bunun okulu var mesleği var herbirinin aşısıydı kontrolüydü hepsini yapabilmiş mi önemli olan o cnm. Yoksa doğurmak bişey değil inan
harece Oooo fenaaa. 30a girdim daha ilk çocuk olacak nasip olursa eltin bu hayata sadece çocuk doğurmaya gelmiş resmen 😳
hirahamza65 Minnosunannesiii yok kız eşim istemiyor eşim okumuş görmüş onlar gibi değil çocuk konusunda
Suzii-90 hirahamza65 masallah 30 bitecek daha ilk cocuk olacak insallah ettin kac yasinda evlenmiş ikiz falan da var mi 🥴
Purpura26 hirahamza65 Kıız orda aile hekimi yokmuymuş isteyerek mi yapıyor belki korunmayı bilmiyordur yaşıda genç 8 tane daha olur bu gidişle 😄
hirahamza65 Purpura26 ya bana dediki 4 tane düşünüyorduk 5. Kazayla olunca artık dıgerlerinin olması fazla etkilemez dedi 😂😂