Masallinaveseda 30+5 gunluk hamileyim dün aksam grip oldum bu sabah dune gore bi tık fazlalasti bogazim dolu burnum tıkalı ne yapmaliyim ne icsem gecer hangi meyve yada bitkisel bisiler bilenler yardimci olabilirmi
metehaninannesiii Masallinaveseda kaynamış suyun içine bol limon sık içine 1 tatlı kaşığı da bal koy karıştır sıcak sıcak iç sabah aksam yap benim böyle geçti çok şükür naneli limon ve ihlamur içebilirsiniz
[silindi] Masallinaveseda Sıcak sıcak Tavuk suyundan çorba, Bol Limonlu acı severseniz acılı yiyin burnunuzu açar 🤗 Limonun kendisinide yiyin hatta, Mikrobu kırar. Benim boğazım enfeksiyon olmuştu Limon yedim hergün 3 güne bitti
fatmasili Masallinaveseda bol bol c vit al tavuk suyu çorba veya tarhana çorbası iç sıcak sıcak geçrir hemen
Esremm Masallinaveseda Bol c vitamni limon portakal vs.muz yiyin sarımsak,soğan,turşu yiyebiliyorsanız ve ayrıca bol su içmeniz şart suda çok önemli geçmiş olsun💐
Meless Masallinaveseda elma sirkesiyle aklına geldikçe gargara yap canım boğaz ağrını alır. Zeytin yağı ve karabiberi kızdır ılısın sırtını yağla onla terletir seni